Италианският премиер Силвио Берлускони обяви, че откакто се е разделил със съпругата си, има сериозна връзка и отрече обвиненията, че е плащал за секс на танцьорка от нощен клуб, предаде Ройтерс.

Ценителят на красивите жени направи изненадващото разкритие в момент, когато е притиснат заради разследването, в което е заподозрян, че е плащал, за да спи със 17-годишната мароканка Карима Ел Махруг на частните му партита. 

Италианските медии писаха, че премиерът е предоставял луксозни апартаменти на други 13 красавици и им е плащал, за да присъстват на бурни партита и да извършват компаньонски услуги.

Във видео послание до симпатизантите си, излъчено по италианската телевизия, Берлускони атакува магистратите, че са действали „незаконно“ и „неприемливо“ и отрече някога да е плащал за секс.

„Абсурдно е дори да се мисли, че бих могъл да плащам за секс с жена. Това никога не се е случвало в живота ми. Бих го сметнал за унизително“, подчертава италианският премиер.

„Откакто се разделих с жена си, макар че не исках да го обявявам, за да не я разкривам пред медиите, имам стабилна връзка с личност, която често е била с мен в тези вечери и със сигурност не би позволила на вечеря или след това да се случат абсурдните неща, които някои вестници си измислят“, посочва Берлускони.

Още по темата

Лидерът на дясноцентристката опозиция Пиер Луиджи Берсани прие с насмешка видео посланието на Берлускони и го определи като „притеснителен и печален спектакъл“.

Откакто през 2009 г. се раздели със съпругата си Виктория Ларио, Берлускони не е намеквал, че има сериозна връзка.

Жена му подаде молба за развод, след като премиерът посети партито за рождения ден на 18-годишна неаполитанска манекенка. Ларио обяви, че не може да остане с мъж, който често залита по непълнолетни.

Карима Ел Махруг, известна като Руби Рубакуори (Руби, разбивачката на сърца), отрече да е правила секс с премиера, но твърди, че Берлускони й е дал 7 хиляди евро първия път, когато е отишла на парти в къщата му, защото имала финансови затруднения.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase