Снимка: БГНЕС
fallback

Нива с канабис, засята в гориста местност над елинпелинското село Габра, е разкрита при полицейска операция от служители на Районно управление – Елин Пелин, съобщиха от Областната дирекция (ОД) на МВР – София.

На място са установени 172 засадени стръка марихуана, някои от тях с височина над два метра.

В близост до тях е намерен заслон, под който имало два чувала със суха тревиста маса и закачени за сушене стръкове марихуана. Наоколо били оставени течни торове, маркуч и инструменти за земеделска обработка.

По случая е образувано досъдебно производство под ръководството на прокуратурата, посочват още от полицията.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

23

Анонимен

преди 1 час

"Ти си пълен *** с изпържен мозък, който е толкова ***, че не може да направи РАЗЛИКА между легализиране на УПОТРЕБАТА НА МАРИХУАНА (КАНАБИС) и ПРОИЗВОДСТВО НА КАНАБИС" Ааа туй кат ракийката лий уеее! Мойти да пийти *** само да си правити ду 40 литра ... ми чи то 40 литра не моем изкара декември уааа! Не че не варим по 300 литра ама аре!

22

Анонимен

преди 1 час

До В Германия - За плявата добре, ама каци за амфета, кокича и онов сливенскот, дето децата го зима ... за пIкото говориме!

21

В Германия

преди 1 час

Можеш да си носиш 20 грама трева и нищо Неможе да ти направи полицията!Е затова са се борили Хора като Ботев и Левски а не да сте роби и пу т ки които се кланят на мутрите в парламента и ушевите им слуги под х уйни от полиция и служби!

fallback