Снимка: БГНЕС
fallback

Полицаи задържаха мъж за домашно насилие в Шумен, съобщиха от МВР.

Около 18:30 часа вчера в полицейското управление в областния град е дошла 55-годишна жена. Тя е съобщила, че мъжът, с когото живее на семейни начала - 33-годишен местен жител, я изблъскал в гърдите, като ѝ причинил телесна повреда, след което я заключил извън жилището, което обитават.

Мъжът е установен и задържан за срок до 24 часа в полицейското управление в Шумен. Образувано е досъдебно производство.

Общо 82 случая на домашно насилие са регистрирани в Шуменска област от началото на годината до 29 август. През цялата изминала година този вид престъпления са 44. Ръстът е стряскащ - 86 процента, коментира директорът на Областната дирекция на МВР в Шумен ст. комисар Георги Гендов. За първото шестмесечие на тази година са издадени и 93 заповеди за защита от домашно насилие. От тях 58 са за незабавна, а 35 – за постоянна защита.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

11

Топ наглец ще да е

преди 4 дни

Ами ако жилището е нейно? Скарали се, набил я и я изгонил от нейния дом?! Или ако жилището е общинско? Тогава вече става сложно, защото цялата им любов може да се окаже част от план синковецът да превземе жилищна площ, за която наем се заплаща по нормирани цени.

10

Слагам 1000 лайка

преди 4 дни

на лелката, ако се окаже, че жилището е на nuчa и тя е успяла да го накара да я пожелае до такава степен, че да я покани да живее при него. И сега, когато я е натирил, тя иска да му натрие носа. Яко! Жена, която цени себе си :)

9

Жилището!

преди 4 дни

Това е обяснението на целия проблем. Ако с общи усилия или само с нейни пари му плащат наема, значи хитрягата е забаламосал лелката, за да може да се настани там и сега иска докрая на месеца сам да се разполага.

fallback