11

Топ наглец ще да е

преди 4 дни

Ами ако жилището е нейно? Скарали се, набил я и я изгонил от нейния дом?! Или ако жилището е общинско? Тогава вече става сложно, защото цялата им любов може да се окаже част от план синковецът да превземе жилищна площ, за която наем се заплаща по нормирани цени.

10

Слагам 1000 лайка

преди 4 дни

на лелката, ако се окаже, че жилището е на nuчa и тя е успяла да го накара да я пожелае до такава степен, че да я покани да живее при него. И сега, когато я е натирил, тя иска да му натрие носа. Яко! Жена, която цени себе си :)

9

Жилището!

преди 4 дни

Това е обяснението на целия проблем. Ако с общи усилия или само с нейни пари му плащат наема, значи хитрягата е забаламосал лелката, за да може да се настани там и сега иска докрая на месеца сам да се разполага.

8

Тя на 55, той на 33

преди 4 дни

Значи не просто живеят на семейни начала, а тя си е прибрала жиголо. То пък се оказало нагло.

7

Анонимен

преди 4 дни

Звучи като че с право я е изгонил. Сигурно е опявала докато не му е надула главата. Телесна повреда от изблъскване.... ай стига глупости

6

Луда работа

преди 4 дни

То бива извратена работа, ама аз си мислех, че такива като Макарона са редки случаи, а то имало и при нас такива. 55 годишна с 33 годишен, луда работа.

5

БулгароПитек

преди 4 дни

Изгонил е майка си.

4

.|.

преди 4 дни

Интересна връзка са имали тия... :)

3

Анонимен

преди 4 дни

С какъв акъл 55 годишна зряла жена се е обвързала с 33 годишен?

2

Само мнение

преди 4 дни

Струва ми се, че някои меркантилни хиени ще почнат да преиграват с това ''домашно насилие''. Това ''дете невинно'' на 55 годинки може да е имало някакви идеи.

1

Анонимен

преди 4 дни

майка му ???