Снимка: БГНЕС
fallback

40 490 „маркови“ парфюма, носещи логата на световни производители, задържаха служителите на отдел "Митническо разузнаване и разследване" при ТД Митница София в района на ГКПП Кулата, съобщиха от Агенция "Митници".

На 13 август митническите служители селектират за проверка тежкотоварен автомобил с българска регистрация, който превозва групажна стока от Гърция за Испания.

В хода на контролните действия са установени общо 616 колета, съдържащи 40 490 парфюми от различни луксозни търговски марки. Те не са били описани в придружаващите документи и е възникнало основателно съмнение, че нарушават права върху интелектуалната собственост.

"Марковите" парфюми са задържани. Действията по случая продължават.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

11

Олимпий Панов

преди 3 седмици

Сега цялата митница и всичката рода на митничарите ухаят прекрасно!

10

до 9ти, В нетфликс

преди 3 седмици

няма всичко от торент сайтовете, но в торент сайтовете има всичко от нетфликс. Съществена разлика :D Иначе за революцията, българина най-много скача като го удрят по джоба. Не като го удрят по образованието, културата, качеството на храната - по джоба.

9

Анонимен

преди 3 седмици

До до 7ми Може и така - Революция в България? От кибичещи в нета хора, котио няма 12 лева за Нетфликс? Олеле! ХАХАХ! Това беше добро. Само за да видя, дали би се случило нещо такова, бих натискал за такава промяна! А дано има малко революцийка, че квото е спряло ...

fallback