11

Олимпий Панов

преди 3 седмици

Сега цялата митница и всичката рода на митничарите ухаят прекрасно!

10

до 9ти, В нетфликс

преди 3 седмици

няма всичко от торент сайтовете, но в торент сайтовете има всичко от нетфликс. Съществена разлика :D Иначе за революцията, българина най-много скача като го удрят по джоба. Не като го удрят по образованието, културата, качеството на храната - по джоба.

9

Анонимен

преди 3 седмици

До до 7ми Може и така - Революция в България? От кибичещи в нета хора, котио няма 12 лева за Нетфликс? Олеле! ХАХАХ! Това беше добро. Само за да видя, дали би се случило нещо такова, бих натискал за такава промяна! А дано има малко революцийка, че квото е спряло ...

8

до 7ми Може и така

преди 3 седмици

да е, както казваш, но на мен ми трудно да си представя, някой политик в България или доставчик на интернет да излезе с твърда позиция - край на торентите. Ми то ще стане революция тука! :D

7

Анонимен

преди 3 седмици

До 5 - А и за замундата ... Просто тяхното шефче, беше по-силно от няколко други шефчета. Ако беше обратното, нямаше и помнят хората под 40, кво е тва торент в българия.

6

Анонимен

преди 3 седмици

"Имаше масови позвънявания и заплашвания с прекратяване на договори. Затова, торентите работят," -Да бе ... А ако държавата задължи всички доставчици да го направят, какво? Ще се отпишат всичко от нета или ще дават пари за VPN? Айде стига! Защо не протестира никой, за ментета? Нека не се правим на ударени - много малко са тевя, дето ще дадът 200 лева, когато от същата фабрика вадя "ментето, кеото е вярно с оригинала" за 20.

5

до 4-ти,

преди 3 седмици

не зная дали помниш преди 10 години какво стана, когато Виваком решиха да се правят на защитници на интелектуалната собственост и забраниха достъпа до един популярен торент сайт, чието име започва с "Z"? Имаше масови позвънявания и заплашвания с прекратяване на договори. Затова, торентите работят, но физическите стоки се контролират.

4

Анонимен

преди 3 седмици

"Те не са били описани в придружаващите документи и е възникнало основателно съмнение, че нарушават права върху интелектуалната собственост." - Интересно ми е едно - никой не бара торент сайтовете (щото с 500 000 посещения на ден ... ох ак капят парички от реклами, с минимални разходи), ама ако си купя някаква обувак с лого за 30, вместо за 130 лева, всички побесняват?!

3

Анонимен

преди 3 седмици

и последно...маркови ли са или нямат изрядни документи...журналисте...ти си...

2

Специалист

преди 3 седмици

Баш па ментета! Те са от Дюти фрее, само дето им е нарушена упаковката!

1

Даскалица

преди 3 седмици

Не знам кой нормален човек и с кой акъл купува ментета парфюми и си ги пръска по кожата....