Снимка: архив, БГНЕС
fallback

Разкриха печатница за фалшиви банкноти. Тя се намира в село Добрина, община Провадия, съобщи Нова тв, като се позова на източници от разследването.

След спецакция на ГДБОП в неделя са били задържани няколко души. Смята се, че те имат общо с изготвянето и разпространението на фалшиви банкноти, основно от по 100 лева.

По информация от запознати от началото на годината са били регистрирани над 150 плащания с въпросните банкноти, предимно в търговски обекти в София.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

14

Шоп

преди 3 дни

А ченгетата по колко банкнотки си задържаха?

13

Виц

преди 3 дни

Двама фалшификатори се срещат на улицата, без да се познават. Единия: Прощавайте, да имате да ми развалите 15 лева? Другият: ами мога да ги разваля на една банкнота от 7 и една от 8 лева.

12

Анонимен

преди 4 дни

До язе - Едно време, преди 15 години, ми се смееха, когат им казвах, че има фалшиви 10 и 20 лева, като ми казваха "Ти луд ли си в, кой ще си играе ...". Докато не разкриха схемата. Един пичага имаше, дето му даваш 500 лева, той ти връща 2000. По 10 и по 20 лева. НИкой не ги гледа. Имаше поне 40-50 клиента, вклщючително и ученици. Само хора, дето не се занимват с наркотици и кражби. Накрая го издаде един, дето блъсна пиян човек и се опитваше, да получи по-ниска присъда.

fallback