14

Шоп

преди 3 дни

А ченгетата по колко банкнотки си задържаха?

13

Виц

преди 4 дни

Двама фалшификатори се срещат на улицата, без да се познават. Единия: Прощавайте, да имате да ми развалите 15 лева? Другият: ами мога да ги разваля на една банкнота от 7 и една от 8 лева.

12

Анонимен

преди 4 дни

До язе - Едно време, преди 15 години, ми се смееха, когат им казвах, че има фалшиви 10 и 20 лева, като ми казваха "Ти луд ли си в, кой ще си играе ...". Докато не разкриха схемата. Един пичага имаше, дето му даваш 500 лева, той ти връща 2000. По 10 и по 20 лева. НИкой не ги гледа. Имаше поне 40-50 клиента, вклщючително и ученици. Само хора, дето не се занимват с наркотици и кражби. Накрая го издаде един, дето блъсна пиян човек и се опитваше, да получи по-ниска присъда.

11

Анонимен

преди 4 дни

До Скрудж - Не е толкова лесно, да фалшифицираш лев, колкото турска лира, ама не значи, че не може.

10

Скрудж

преди 4 дни

Е нали имахме едни от най - защитените от фалшифициране банкноти ?

9

Язе

преди 4 дни

100 лв е едра банкнота - всеки я гледа. Да бяха правили от по 60 или 70 лв, щяха да минават по-лесно.

8

Анонимен

преди 4 дни

Киркор и Гарабед решили да правят фалшиви пари. Пуснали машината на 20 лв., но излезли банкноти по 15 лв. Чудили се какво да правят и отишли в магазинчето на бай Иван. Той е стар, недовижда, лошо чува. Старецът развалил парите, като им дал две банкноти по 7.50.

7

До 7

преди 4 дни

Няма значение с какво плащаш. Всички банкови пари са фалшиви и се създава от нищото. Само златото е истинско и запазва стойност! Доказано през последните 5000 години.

6

Анонимен

преди 4 дни

Точно затова е най-добре да се насърчават клиентите да плащат с карта, защото може да се окаже, че 50 процента от оборота е съставен от фалшиви пари.

5

Анонимен

преди 4 дни

Сега ще ги запѝчатат ли ?

4

Исторически ЗООпарк

преди 4 дни

Да не е на Подполковника?

3

Виц

преди 4 дни

Ако Вие Печатите Пари в Мазето - това е Углавно Престъпление, а ако ЮдеюСемити Печатат Пари в Мазето - това е Централна Банка!

2

Анонимен

преди 4 дни

Значи първо са намерили със сигурнос печатницата пък после задържали и печатарите които ВЕРОЯТНО били имали нещо обшо. Нищо ви се не разбира.

1

Анонимен

преди 4 дни

Защо са я разбивали?