Снимка БГНЕС
fallback

Пациентка почина на зъболекарския стол в Благоевград.  В следобедните часове вчера, в Първо РУ-Благоевград е поучено съобщение от ЦСМП-Благоевград за починала 61-годишна жена в кабинет по дентална медицина в града, съобщи 24 часа.

От пристигналите на място полицейски служители не са установени следи от насилие. За случая е уведомена РП-Благоевград. Образувано е досъдебно производство. Жената, която е от Кочериново, вероятно е получила инфаркт, са първите предположения за трагичния инцидент.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

13

До 3

преди 4 седмици

Къде ви копат такива охлювофрени уе? На другите им слагат други упойки сигурно, само на тази жена и на тебе сложили турски. Ами кажи да ти сложат българска бе. Ааа, то нямало български, верно, то и мартениците китайски...

12

Анонимен

преди 4 седмици

Като прочета "дентална" и ми се дърайфъ. След 500 години, българите масово са били забравили езика си, та Възрожденците под камък и дърво са търсили български думи, сега доброволно го отрекохте, след още 10-15 г ще наложат латиницата и никой няма да разбере.

11

Анонимен

преди 4 седмици

До 9. Пулпити и гангрени се излекуват доста трудно, затова се лекувайте още докато са кариеси. Имате 3 услуги от здр. Каса с малко доплащане. Не е скъпо въобще. Но страхът е голям.

fallback