Снимка: Pixabay
fallback

Психично болен е убил 94-годишната си майка с нож в София. Престъплението е станало в столичния кв. "Надежда". Мъжът е на около 50 години, съобщи „24 часа“.

Двамата живеели заедно. Не е ясна причината за убийството на 94-годишната жена. Тя има прободни рани и е починала от кръвоизлив.

Мъжът, който страдал от параноидна шизофрения, е арестуван. Той многократно е бил лекуван. Ще се проверява дали не е спрял лечението си.

В момента на място се извършва оглед.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

44

До 48 - Беше грешка

преди 3 месеца

това, че престанаха да ги водят на отчет в психодиспансерите. Ако премахнат и запрещението, ще настъпи адска бъркотия. Човек с психично отклонение ще има право да подписва документи без знанието и одобрението на настойник, ще могат да продават наследените си имоти за по 20 лв например и ще бъде невъзможно после това да се оспори. Или ще се венчават по десетина пъти, забравяйки да кажат, че вече имат и други църковни бракове и т.н.

43

Анонимен

преди 3 месеца

До Карчопелев - Трай, не думай! Не знам дали си чувал, но някакъв доктор Гълъбов навремето е ръководил медицинския екип, който е поддържал състоянието на мумията в Мавзолея. За тази си дейност е получил титлата "академик". И впоследствие цялата му рода следва медицина. Затова са толкова много и така добре поставени медиците с фамилно име Гълъбови, като Цветослава. Кой от тях колко е кадърен не знам, защото повечето не ги познавам лично. Но имай едно наум, когато контактуваш с някого от тях.

42

Анонимен

преди 3 месеца

Кой му дреме за психо болни. Нема ли кеш, нема лек, а те определено нямат кеш.

fallback