44

До 48 - Беше грешка

преди 3 месеца

това, че престанаха да ги водят на отчет в психодиспансерите. Ако премахнат и запрещението, ще настъпи адска бъркотия. Човек с психично отклонение ще има право да подписва документи без знанието и одобрението на настойник, ще могат да продават наследените си имоти за по 20 лв например и ще бъде невъзможно после това да се оспори. Или ще се венчават по десетина пъти, забравяйки да кажат, че вече имат и други църковни бракове и т.н.

43

Анонимен

преди 3 месеца

До Карчопелев - Трай, не думай! Не знам дали си чувал, но някакъв доктор Гълъбов навремето е ръководил медицинския екип, който е поддържал състоянието на мумията в Мавзолея. За тази си дейност е получил титлата "академик". И впоследствие цялата му рода следва медицина. Затова са толкова много и така добре поставени медиците с фамилно име Гълъбови, като Цветослава. Кой от тях колко е кадърен не знам, защото повечето не ги познавам лично. Но имай едно наум, когато контактуваш с някого от тях.

42

Анонимен

преди 3 месеца

Кой му дреме за психо болни. Нема ли кеш, нема лек, а те определено нямат кеш.

41

Анонимен

преди 3 месеца

Продължение...Но много често болните, като видят, че са "добре", спират лекарствата и.. Още повече, че от тези лекарства много се пълнее и практически спират либидото, съответно потентността. Вината на психиатрите е: Ама не може тези болни постоянно да са в болница! Те все пак имат права!..Махнаха воденето на отчет в психодиспансерите, сега искат да махат и запрещението. Единственото решение е дългосрочно лечение в центрове за настаняване семеен тип. Защото не знаеш кога какво може да им щукне..

40

Анонимен

преди 3 месеца

Шизофренията не се лекува! Цял живот болният е на поддържаща терапия, с лекарства, които се броят на пръсти, и са едни и същи и в България, и в Германия, и в САЩ и навсякъде. Други няма. И терапията я работи, я не! Може болестта да е наследствена, но не е задължително! Страшно е да имаш такъв болен близък! Просто болнитее смесват реални неща с нереални и става ад под небето. Принудителното лечение просто е задължително! Когато лекарствата работят, човекът изглежда съвсем нормален и не му личи!

39

Анонимен

преди 3 месеца

До Анонимен 45 За съжаление, такава болест понякога бива следствие от силен удар по главата. Знам два такива случая. Затова се възмущавам толкова, когато прочета в криминалната хроника за побоища, нанесени от човек от онзи етнос. При тях е традиция когато съборят противника си на земята да скачат върху него и най-често скачат върху главата му.

38

Анонимен

преди 3 месеца

до 40, колко да е рядко заболяване, като наркотиците често я отключват, а наркомани бол?

37

Какво се оказа?

преди 3 месеца

Мъжът не е на 50, а на 59 г. и е ПОД ПЪЛНО ЗАПРЕЩЕНИЕ !!! Кой е допуснал за него да се грижи толкова възрастна жена? И относно нея сведенията са неточни - тя не му е майка, а леля и не е на 94, а на 96 г. Убил я е с ножица, това е някакъв кошмар. Кой решава къде и с кого да живее човек, поставен под пълно запрещение? Има ли служебно задължени лица, които да наблюдават такива случаи?

36

Анонимен

преди 3 месеца

Едно време психарите бяха по лудниците. Сега са по улиците и трепят кой им щукне. После квичете срещу соца, който беше с класи по-развито общество и държава.

35

Лекари спите или

преди 3 месеца

Шизофренията е много рядко заболяване, полицията изкарват всички шизита без да специалисти, МВР какво не ви е наред, защо унищожавате Българи!?

34

от БАН

преди 3 месеца

Всеки ден по 10-20 убийства на всички фронтове. Ухх, добре че се освободихме от бай Тошовото робство.

33

МВР кажете си

преди 3 месеца

Това с параноята го прави полицията, узверели са да контролират хора, да ги дрязнят докато направят престъпление!

32

Роза

преди 3 месеца

Това заболяване най-често е наследствено и си остава до смъртта.Когато тези хора нямат пристъп,не се различават от всички останали.Заболяването е на цикли и това създава трудности да се създаде закон,с който да се ограничат гражданските права на такива хора.Същите проблеми има и други страни,не само в БГ.С други думи-това е проблем,който няма скоро да намери разрешение!

31

Анонимен

преди 3 месеца

А защо я е утрепал :)))

30

Анонимен

преди 3 месеца

Електора на ОПГ пп-дб-дпс достига нови висини

29

Нане

преди 3 месеца

Бас ловим, че тоя е един от избиратвлите на пепедебейците... Те всичките не са наред с главите... ===)))

28

Анонимен

преди 3 месеца

Вманиачен усърден подател на порно съдържание във фактибг, днесбг.

27

Бай Иван

преди 3 месеца

Нормален ден в светлата демокрация ;) !!!

26

Анонимен

преди 3 месеца

Колко психопати се разхождат на свобода без потвърдена диагноза по улиците, а вие сте се захванали с тези които на лист ги пише че са с диагноза и си пият хапчетата.Ама нали сте тарикати трябва да си имате бушони и гръб, който да ви пази докато вие си правите далаверите.

25

Анонимен

преди 3 месеца

Ха сега, тук пише че е убил майка си, на други места пише че е убил леля си??? Не че има особено значение все пак убитата му е много близка, но не е лошо да проверявате преди да пишете.