Снимка: БГНЕС
fallback

Служител на полицейското управление в Сандански е задържан за 24 часа в предварителния арест. Срещу него е подаден сигнал, че е отправял закани за убийство към бившата си съпруга и дъщеря си, съобщи БНР.

Директорът на ОДМВР в Благоевград Георги Кандев е разпоредил дисциплинарно производство по случая, става ясно от информация на МВР.

Образувано  е досъдебно производство за извършено престъпление  по чл.144 от Наказателния кодекс, като разследването е под ръководството на Районна прокуратура-Благоевград.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

11

Анонимен

преди 9 месеца

Мъжът ми работеше в МВР. Обиждана бях у дома и навън, била съм наранявана душевно и физически до посиняване. Издъни се и го принудиха да напусне. Сега работи друга работа. Развивах се, шеф съм на фирма, отмъщавам му психически всеки ден. Сега не си позволява да ми посяга или да ме тормози, защото съм самостоятелна, пораснала и силна. Комплексарите мачкат само по- слабите по- страхливите.

10

Анонимен

преди 9 месеца

Полицаите са една друга порода. Доказано е, че хората които ги влече тази професия имат глад за власт над другите, комплекси и хиляди патологии. Малка част от тях действително имат желание да се борят с престъпността

9

Анонимен

преди 9 месеца

Всеки ден по 7-8 убити.Сигурно сме на първо място в света.И във войната има по- малко жертви.

fallback