Снимка БГНЕС
fallback

Шофьор на 82 години от село Малко Дряново край Стара Загора самокатастрофира в сряда, той и две от спътничките му са с опасност за живота, съобщиха от ОДМВР – Стара Загора.

В лекия автомобил пътували още 3 жени от Малко Дряново. Едната от тях - на 72 години, е прегледана от лекар и освободена без опасност за живота. Другите две - сестри на 48 и 44 години, са пострадали сериозно и са в болница с различни наранявания и опасност за живота.

Възрастният мъж не е успял да вземе завой с лекия си автомобил, произшествието станало около 13 часа. По ирония на съдбата шофьорът днес навършва 83 години и посреща рождения си ден в Университетската болница в Стара Загора.

Той е тестван на място, пробата му за алкохол е отрицателна.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

8

Анонимен

преди 1 година

"По принцип няма някаква причина хората до 90 годишна възраст да не шофират, а даже и след 90 годишна възраст. Те много добре преценяват кога трябва да спрат да шофират. Проблем са младите шофьори, а не старите шофьори." - Викаш реакциите на 90 годишните са бързи и адекватни, а младите докато се обърнат, докато се сетят какво да направят и хоп катастрофа. Толкова логично мислене може да има само някой над 80 години... :) ... Нека възрастните да се проверяват (има психотестове за целта) и така...

7

Фен на Вики Джъстис

преди 1 година

Тези хора ще утрепят децата си. Дали са минали задължителните проверки и тестове при възобновяване на книжката?

6

Анонимен

преди 1 година

По принцип няма някаква причина хората до 90 годишна възраст да не шофират, а даже и след 90 годишна възраст. Те много добре преценяват кога трябва да спрат да шофират. Проблем са младите шофьори, а не старите шофьори.

fallback