8

Анонимен

преди 1 година

"По принцип няма някаква причина хората до 90 годишна възраст да не шофират, а даже и след 90 годишна възраст. Те много добре преценяват кога трябва да спрат да шофират. Проблем са младите шофьори, а не старите шофьори." - Викаш реакциите на 90 годишните са бързи и адекватни, а младите докато се обърнат, докато се сетят какво да направят и хоп катастрофа. Толкова логично мислене може да има само някой над 80 години... :) ... Нека възрастните да се проверяват (има психотестове за целта) и така...

7

Фен на Вики Джъстис

преди 1 година

Тези хора ще утрепят децата си. Дали са минали задължителните проверки и тестове при възобновяване на книжката?

6

Анонимен

преди 1 година

По принцип няма някаква причина хората до 90 годишна възраст да не шофират, а даже и след 90 годишна възраст. Те много добре преценяват кога трябва да спрат да шофират. Проблем са младите шофьори, а не старите шофьори.

5

Анонимен

преди 1 година

Нямам нищо против възрастните хора да шофират, НО... Примерно след 65-70 години през определен период от време да са длъжни да преминават тест. Да се проверява, дали реакциите им са достатъчно адекватни и бързи, за да са безопасни участници в движението. Има разни младежи, които ги съдят, понеже преди 1-2-3 седмици пушили марихуана, което няма как да се отразява на реакциите им след толкова време, а пенсионери на 80+ години, които могат да бъдат много по-опасни, дори и трезвени, не се закачат.

4

Анонимен

преди 1 година

Вероятно е нямал доверие в шофьорските умения на нито една от трите жени. Дано се оправят всички.

3

абе

преди 1 година

Фитипалди на 82г.

2

Анонимен

преди 1 година

Възрастният мъж не е успял да вземе завой с лекия си автомобил..Плиткоумието води до несъобразена скорост!

1

тъй де....

преди 1 година

На 82 години би трябвало да си гледа турските сеиали вкъщи, не да се прави на шофьор!