Снимка: Facebook/Иван Владимиров-Нав
fallback

Известният психолог Иван Владимиров-Нав е бил убит снощи, съобщи в ефир водещата на "Преди обед".

Вчера, малко след 22:30 часа, в полицията е получен сигнал за прострелян мъж в жилищна кооперация на ул. "Черковна", гласи официалната информация на полицията.

На място бързо пристигнали екипи на Спешна помощ и полицията. Стрелецът бил задържан, а лекарите само констатирали смъртта на опонента му.

Според неофициална информация убиецът е негов съсед, бивш полицай.

В предаването Нав се е оплаквал именно от този съсед, който е тормозел останалите хора в блока, разкри водещата Десислава Стоянова.

Полицаят е ударил възрастен човек преди време, а психологът е поискал да съдят насилника. Съседите обаче се страхували от него.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

146

Аз

преди 1 година

В структурите на МВР и пътна полиция има (както във всички социални сфери) хора всякакви. Адмирации за онези, които са де отдали на призванието да пазят сигурността на гражданите. А другите - какво да ги коментирам!? Абсолютно негодни за нищо индивиди, без капка разум, чувства и морал. ***, паразитиращи в системата, която предлага благоприятна почва за тяхното "развитие" - много нисък интелект, нулев обща култура и откровени психопати. Убиецът е от тази категория - ***!

145

Варна

преди 1 година

Преди няколко години един такъв взриви апартамент във Варна.... Примерите са безброй. Аз лично имам много познати с подобна история и винаги, ама ВИНАГИ, институциите не могат да направят нищо. Просто е отчайващо и всички знаем, че няма да се оправи

144

Анонимен

преди 1 година

Имахме подобен съсед, милиционер пенсионер, полуидиотт, ама слава Богу умре от рак. Най-доволни беха роднините му.

fallback