146

Аз

преди 1 година

В структурите на МВР и пътна полиция има (както във всички социални сфери) хора всякакви. Адмирации за онези, които са де отдали на призванието да пазят сигурността на гражданите. А другите - какво да ги коментирам!? Абсолютно негодни за нищо индивиди, без капка разум, чувства и морал. ***, паразитиращи в системата, която предлага благоприятна почва за тяхното "развитие" - много нисък интелект, нулев обща култура и откровени психопати. Убиецът е от тази категория - ***!

145

Варна

преди 1 година

Преди няколко години един такъв взриви апартамент във Варна.... Примерите са безброй. Аз лично имам много познати с подобна история и винаги, ама ВИНАГИ, институциите не могат да направят нищо. Просто е отчайващо и всички знаем, че няма да се оправи

144

Анонимен

преди 1 година

Имахме подобен съсед, милиционер пенсионер, полуидиотт, ама слава Богу умре от рак. Най-доволни беха роднините му.

143

Анонимен

преди 1 година

Българинът е супер изперкала и откачена тваp! Пазете се.

142

Готин

преди 1 година

Жалка държава! Жалка полиция! Жалко правосъдие! Поръчкова прокуратура! Нулева превенция! ШЕНГЕН ЛИ!? АМА ДРУГ ПЪТ.

141

Само питам...

преди 1 година

За какво му е на пенсиониран полицай или военен лично оръжие ? А защо психичнио болен както този бивш полицай ВСЕ ОЩЕ притежава оръжие и кой е отговорен след множество подадени в МВР жалби, многократни оплаквания и публикувани снимки на деянията на откачения полицай ... В ИНТЕРВЮТА ПСИХОЛОГА НЯКОЛКО ПЪТИ КАЗВА НА ЖУРНАЛИСТА - АКО НЯКОЙ МЕ УБИЕ , ДА ЗНАЕТЕ ЧЕ Е СЪСЕДА МИ .... и ето. Съседа му го убива . БРАВО на БЕЗДЕЙСТВАЩАТА НИ ПОЛИЦИЯ ...

140

Холандеца

преди 1 година

Днес правим анализ на вече мъртвата тъкан наречена човещина и общество, за пореден път констатираме проблема, даваме съвет как да бъде решен, след което нищо не следва. Преди години имах познат полицай, началник на полицейско в провинцията. Той бе начело, защото единствен изпълняваше всичко от ...до и не друсаше или не крадеше от служебните коли бензин и не точеше с фактури от управлението - ксерокс хартия, канцеларски стоки, та този същия го уволниха,защото преби предишния който крадеше.

139

Радослав

преди 1 година

Винаги като стане такова събитие се оказва, че всички сигнали подавани от потърпевшите са потънали някъде в дебрите на МВР, никога не са стигнали до бюрцето на служител Х, защото ако се захванат със сигнала трябва да свършат работа, а далеч по лесно е да обикалят с патрулката, да отидат на адрес, да не им отворят и да напишат накрая на работния ден, посетени Х броя адреси, работа отметната, реално свършена 0 и така ден да мине, заплата да дойде!

138

Радослав

преди 1 година

Във всеки град, във всеки квартал и почти във всеки блок има по един такъв шизофреник/асоциален/психопат/наркоман от който всички съседи са вдигнали ръце, скъсват се да подават оплаквания и жалби, а институциите вдигат ръце и чакат въпросният индивид да изчетка тотално и да убие някой, тогава се почва едно питане: ама как се допусна, коя институция спа и така два дена докато отново институциите заспят непробуден сън до следващият такъв случай! Скоро ще се наложи да се саморазправят хората!

137

Аз

преди 1 година

Всички в МВР на реподбор! От постовия до главния секретар. Тест по физическо, професионална компетентност и стрелба. Който е под 5 - на борсата. Тестовете да се провеждат от външни проверяващи. Знаем как се пишат протоколи от изпити. На тест всички - от постовия до директора. Който не може - на борсата. Симо Тека - главен секретар!

136

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 146 Никакви междусъседски свади не могат да оправдаят убийство. Дори и в джунглата. Големи мъжкари, ама сега в ареста ще реве, ще плаче че е болен, има кръвно и даже ако се наложи ще дойде с *** и проходилка. Какво постигна? Това цивилизация ли е или див примитивизъм. Ама важното да другите да им е зле. Докато гледаме само кой бил най-прав, никакво общество не може да се получи. Анархия.

135

Анонимен

преди 1 година

Едва ли случайно се е стигнало до този край, да чашата е преляла но затова голяма вина има и майката на убития която сега ще си го прибере, та много внимавайте и вие на кой и как скачате да не си намерите майстора накрая.

134

Дора

преди 1 година

За причините, довели до трагичния случай, Главният секретар на МВР Петър Тодоров е посочил изострени съседки отношения, за които са подавани сигнали от 2020 г. насам. Има 12 подадени сигнала, като основната част от тях са от извършителя по отношение на действия на майката на жертвата. Сигналите не са били за насилие, а по битови въпроси - шум, цапане на общите части и други подобни.

133

Ристо

преди 1 година

Доколкото разбрах тази бивша кука е със същия профил като изззверга, който застреля момчето на женския пазар. Този мил роден соц, в който на бившите шапкари и военни гъззове им оставят оръжието, трябва да бъде зачеркнат. По провинцията е още по-зле. Всякви полуграмотни имммбецили имат оръжие и се чувстват над останалите. Не дай си боже да направиш забележка на подобна самозабравила се медуза..

132

Спасов

преди 1 година

Как да съдиш като най-големите престъпници работят в МВР и прокуратурата? Може да съдиш само държавата в Страсбург. Начело на българската прокуратура имаме един бавно-развиващ милиционер Гешев, който си мисли че ще му се размине!

131

Патологичен

преди 1 година

Насилник. Да съдят тези, които са му дали оръжие

130

Цонко

преди 1 година

Фалшива държава, фалшива полиция, държава на крадците... всичко читаво емигрира на запад. За Бога братя, бегайте, спасявайте се!

129

Перфектната система

преди 1 година

Побъркал се е от 20те заплати и минимум 500 дни натрупан отпуск, изплатени наведнъж. Не е за всеки тази работа ! Стрес, напрежение ... силна психика се изисква да живееш на гърба на обикновения човек цял вижот и накрая да се чудиш какво да правиш по цял ден. Да няма на кой 1 последен път да развееш слънчогледа поне... ех мъка мъка !

128

Анонимен

преди 1 година

убиецът...бивш полицай. - повече няма нужда от коментар.

127

Анонимен

преди 1 година

Присъда искаме веднага и то справедлива! Бой и глад доживот, какви из роди!!!!!!СПРАВЕДЛИВОСТ!!! Съболезнования на близките! ДЪНО ДЪНО ДЪНО и бездънно е... Психопат, какво общество сме , животни. Не, животните не са така жестоки, те убиват за да се нахранят. ***, дано получи заслуженото си, един човешки живот отново си отиде, заради болен и изроден друг такъв.