Снимка: БГНЕС
fallback


Група от 13 чужденци е установена в столичния квартал "Кръстова вада", съобщиха от МВР.

Сигналът е подаден преди минути в столичната полиция, предава БТА.

Първоначалните данни сочат, че с групата чужденци не е имало ръководител и тепърва дирекция "Миграция" към МВР ще работи с тях и ще установява самоличността и произхода им.

Това е поредната група от чуждестранни граждани, които биват установени през последните 24 часа. Сутринта при акция на МВР бяха задържани други 10 души край Драгоман, возили се в лек автомобил с полска регистрация.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

13

ам'чи тъй де...

преди 1 година

Ееее к'во толкоз.......оправят вадата?!

12

...

преди 1 година

Неграмотната журналистка да ни обясни откога по-точно е незаконно да си чужденец в дадена държава? Може би неграмотната журналистка трябваше да уточни статута на въпросните чужденци, понеже не става ясно от цялата статия. ''Поредната група установени чуждестранни граждани''. Вчера установих група чужденци около мола на Цариградско, всички с анцузи на Канада. Съмнително идваха от посока Арена Армеец. Да не би да е установено някакво състезание там с участници от различни държави?

11

Анонимен

преди 1 година

И как стигнаха безпрепятствено до там? Прекосяват външна граница на ЕС без никой да ги забележи, после цялата страна без нито един полицейски патрул да ги провери. Странно, някой се опитва да опетни родните лъвове от редиците на МВР, че не си вършат работата.

fallback