Снимка: БГНЕС

Ще проверим по-високите нива, ръководителите на тези хора от МВР, чиито имена се съдържат в доклада на Инспектората.

Това каза министърът на вътрешните работи в служебния кабинет Иван Демерджиев по повод катастрофата на столичния бул. "Черни връх", при който бяха убити две млади момичета, предаде БГНЕС.

Още по темата

Докладът се простира до определени нива. В момента настоявам Инспекторатът да провери над тези нива, за да се установи има ли служители, които са неглижирали нарушенията на Семерджиев, добави служебният вътрешен министър.

Коментари Напиши коментар

12

ЗА ЕКСПЕРТИ

преди 4 месеца

ЕКсперти д аогледат внимателно вкл в различни режими убииството на двете жени !!!Данните са за ползване на обемно обсебващо дигитално хологрмано оръжие залепено на предно стъкло на автомобилите следени от сателити в реално време. Обсебване през холограмни оръжия лепени на предни стъкла наблюдаваме от години. Има подадени писмени доклади вкл за по стари нагло престъпни холограмни оръжия лепени НЕЗАКОННО на предни стъкла по време на технически прегледи..ДА се огледат кадри с обсебени водачи.

11

Анонимен

преди 4 месеца

Проверки, а не директно дела, в България се правят, за да се предупредят проверяваните.Това го има само у нас.Всичко, което се върши при проверката, няма процесуална стойност и поради това, когато се започне дело се повтаря всичко наново, все едно проверка не е имало, и на свидетелите вече ни им се говори, а предупредените вече са си замели следите. Така е и в братска Русия, откъдето сме копирали част от нашите НК и НПК, затова сме на този хал.

10

Тц,тц

преди 4 месеца

Гледай ти казус!? Колко малка е разликата между министър и престъпник? Единият Демерджиев, другия - Семерджиев...