fallback

Борислав Панев от месеци е подготвял убийството на Удо Ланге, каза съдия Калин Баталски като се позова на разпита на съпругата на жертвата Елизабет. Тя е била работодател на Панев. Двамата имали любовна връзка, посочи още магистратът в определението си, цитиран от "24 часа".

Oще по темата

Той обясни, че Панев е купил електрошок от типа тийзър, както и хлороформ.

На 11 август издебнал Ланге в гаража му. Ударил го с електрошока. От това била и раната на врата на мъжа.

След това се качил на гърдите му. Счупил му няколко ребра от натиска и така му причинил кръвоизлив на белия дроб. По това време Панев притискал парцал, напоен с хлороформ към устата и носа на жертвата. Това станало ясно от показанията на Елизабет Ланге.

На записи от камери се виждало как мъж и жена бягат от местопрестъплението.

Съдия Баталски обясни, че има опасност Панев да извърши друго престъпление и да се укрие. Затова го остави в ареста. Решението може да се обжалва пред Апелативния съд в София.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

44

До 57

преди 1 година

Абсолютно си прав! Както написах и на друго място "Делта Хил" не е милионерско сборище. Най-малкото, милионерите не живеят в толкова тесни къщи, каквито са повечето там. Само на Удо се различава и на строителя на комплекса. Хората са прости и вярват на всичко написано. Слави Трифонов, няма имот там.

43

do 53

преди 1 година

чак за милионери не е, преди години като започваше проекта имотите бяха на смешни пари, ама явно не си от София и околията и не знаеш

42

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 41 Въпросната Елизабет досущ прилича на първата му жена, ако се казва Дорис. Или на сестра му, не знам с точност Дорис каква е.

fallback