44

До 57

преди 1 година

Абсолютно си прав! Както написах и на друго място "Делта Хил" не е милионерско сборище. Най-малкото, милионерите не живеят в толкова тесни къщи, каквито са повечето там. Само на Удо се различава и на строителя на комплекса. Хората са прости и вярват на всичко написано. Слави Трифонов, няма имот там.

43

do 53

преди 1 година

чак за милионери не е, преди години като започваше проекта имотите бяха на смешни пари, ама явно не си от София и околията и не знаеш

42

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 41 Въпросната Елизабет досущ прилича на първата му жена, ако се казва Дорис. Или на сестра му, не знам с точност Дорис каква е.

41

Анонимен

преди 1 година

А аз пък мислех, че е първата му съпруга в съдружие с медицинско лице от Швейцария, заради това, че са зарязани с дъщеричката.

40

Ми555

преди 1 година

А любовчията откъде знае къде са дрехите на Удо, че и да го преоблече? Ясно е, че убийството е най- малкото В СЪДРУЖИЕ - И ДВАМАТА СА УБИЙЦИ И СА ДИРЕКТНО ЗА ЗАТВОРА!!! СРАМОТА!

39

Я ВИЖТЕ В КОМПА

преди 1 година

КАКЪВ ПЕРНИК БЕ ХОРА? ДЕЛТА ХИЛ Е ЦЯЛ ГРАД ЗАТВОРЕН ТИП ЗА МИЛИОНЕРИ. ТРИФОНОВ ЖИВЕЕ СЪЩО ТАМ.

38

ЧАПАЕВ

преди 1 година

КРАСИВАТА НЕНАГЛЕДНА ЕЛИЗАБЕТ ДА ПОЕМА КЪМ СЛИВЕНСКИЯ, А РОМЕО КЪМ ЦЕНТРАЛНИЯ. ЩЕЛИ СА ДА РАЗДЕЛЯТ ПАРИТЕ ОТ НАСЛЕДСТВОТО, АМА АКО БОЙКО РАШКОВ ГО РАЗСЛЕДВАШЕ И ИМОТА СТАНЕ НЕГОВ!

37

Офффф

преди 1 година

" Компетентният" Ботьо Ботев беше казал, че било непредемишлено и напълно случайно.....пфу!!! СЕГА ВИ КАЗВАМ, ЧЕ НЕ МОЖЕ ЕДНОВРЕМЕННО ДА СКАЧАШ ВЪРХУ ГЪРДИТЕ НА ЧОВЕК И ДА МУ ДЪРЖИШ ХЛОРОФОРМ ПРЕД УСТАТА И НОСА!!! ДЪРТАТА КУ...ВА Е ПОМАГАЛА. И НЕ САМО - ТЯ Е ПОРЪЧИТЕЛЯТ И МОЗЪКЪТ. НЕ ПОЗВОЛЯВАЙТЕ ТЯ ДА СЕ ИЗМЪКНЕ И ДА ГО ОТНЕСЕ САМО ЛЮБОВНИКЪТ!!!!!!

36

Анонимен

преди 1 година

как човек от Швейцария отива у Перник на най-дивата селения?!? с какъв акъл, бе бате?!? Да си беше стоял у швейцарията още щеше да си жив, нищо че кравите са по-красиви от жените... ама ей го на.

35

Алекс

преди 1 година

Тежко е,когато между ушите е напълно празно.Делото ще се наблюдава от швейцарското посолство и Борислав Панев ще го отнесе на 100%.

34

Мда

преди 1 година

Дърта е. Към 55-годишна.

33

Анонимен

преди 1 година

*** не става за капиталист, защото там трябват качества ... но пък да пречука някой да му вземе парите - там равен няма ... а иначе чака путин да го спаси от лошите капиталисти.

32

Анонимен

преди 1 година

Тоя да не е на Владо Панев от *** брат?

31

Анонимен

преди 1 година

Тия са повторили стъпка по стъпка филма "Перфектно убийство" с Майкъл дъглас и Виго Мортенсен. Пък се и снимали.

30

И сега какво правиме

преди 1 година

Бото Ботев се компометира за пореден път. Какви есперти какво нещо. Нищо чудно че за последните 32 години няма нито едно разкрито поръчково убийство.

29

ботьо ботев - гений

преди 1 година

Непредумишлено е планирал убийството месеци и то по начин, който съм сигурен, че съм гледал във филм или сериал с цел прикриване.

28

Анонимен

преди 1 година

Ако видите как изглежда въпросната Елизабет направи ще се хванете за главата. Заради това *** няма как да се извърши убийство. По-вероятно е да е за пари. Още по-вероятно е извършителката да е тя. Абсолютно женско е да убиеш с електрошок и хлороформ.

27

:-) :-) :-) :-) :-)

преди 1 година

Бегайте далече от тази ....галска държава . Как може хора от бели държави като Швейцарци ' или гърци да се свързват с *** жени от ......стан. Това е безумие Господа от бялия свят. Опичайте си акъла за да си съхраните живота. И бегайте далече от тази прокажена територия от ада. Тука е деветия кръг на Данте Алигери. Най тежките случаи се раждат тук за изкупление.

26

Анонимен

преди 1 година

Това на снимката е къщата на убития,първата вдясно след бариерата

25

Анонимен

преди 1 година

А коя е "златотърсачката", назована Елизабет? Вярвам, че тази е двигателят на престъплението! Сигурно сега покрива разходите по "оневиняването" си.