Снимка: МВР
fallback

Жестока драма се е разиграла днес в руенското село Ябълчево - след семеен скандал 48-годишен мъж е убил съпругата си, съобщиха от Областната дирекция на МВР-Бургас.

Жертвата е 47-годишната Калинка Ч., а извършителят е задържан. Според запознати той самият се обадил днес по обед в полицията и казал, че е "претрепал" жена си.

Сигналът е подаден в 12:25 часа. В дома на мъжа е изпратен полицейски екип. Открито е тялото жената. По него е имало видими следи от насилие по главата и тялото. Не са правени опити за палеж на тялото. Трупът на жената е откаран за аутопсия в Бургас. По случая е образувано досъдебно производство.

В момента районът около дома на убитата е отцепен от полицаи и експерти, които правят оглед на местопроизшествието.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

40

Анонимна

преди 2 години

Много неандерталци се радват и злорадстват за жертвата, защото видиш ли жената не си била знаела мястото...Ами да не го казват това по форумите, скрити зад клавиатурата, ами да го кажат пред някой баща на дъщеря,и той ще им покаже на кой къде му е мястото. Ще ти се роди дъщеря, да и трепериш, да я изучиш, да искаш най-доброто за нея,и накрая един ей такъв да дойде и да каже, че ако не му се подчинява ще я пречука... Еми директно на такъв шамар с крак през мутрата.

39

Анонимен

преди 2 години

Най-вероятно са преписали полицейската сводка, която кой знае от кого е писана и защо е включено това.

38

Анонимен

преди 2 години

Абсолютно нормално, ние сме си такива. Аз и моята вещица ще я излежа, ако се наложи. Че те сега и малко дават. Двайска - значи след признание - петнайсет, след 9 съм пак навън. Жената трябва да си знае мястото, щото иначе почваме с феминизъм, ЛГБТ, жендъри, разбива се семейството, раждаемостта пада, държавата изчезва, идват афганистанци и България става Имигрантостан. За това ли са умирали дедите ми? Ми - не. Значи ако трябва ще я лежа моята. За България!

fallback