40

Анонимна

преди 2 години

Много неандерталци се радват и злорадстват за жертвата, защото видиш ли жената не си била знаела мястото...Ами да не го казват това по форумите, скрити зад клавиатурата, ами да го кажат пред някой баща на дъщеря,и той ще им покаже на кой къде му е мястото. Ще ти се роди дъщеря, да и трепериш, да я изучиш, да искаш най-доброто за нея,и накрая един ей такъв да дойде и да каже, че ако не му се подчинява ще я пречука... Еми директно на такъв шамар с крак през мутрата.

39

Анонимен

преди 2 години

Най-вероятно са преписали полицейската сводка, която кой знае от кого е писана и защо е включено това.

38

Анонимен

преди 2 години

Абсолютно нормално, ние сме си такива. Аз и моята вещица ще я излежа, ако се наложи. Че те сега и малко дават. Двайска - значи след признание - петнайсет, след 9 съм пак навън. Жената трябва да си знае мястото, щото иначе почваме с феминизъм, ЛГБТ, жендъри, разбива се семейството, раждаемостта пада, държавата изчезва, идват афганистанци и България става Имигрантостан. За това ли са умирали дедите ми? Ми - не. Значи ако трябва ще я лежа моята. За България!

37

Анонимен

преди 2 години

Чесно-не съм чувала другаде хората да се разделят/развеждат така като в Бг!При нас е цял роман!И според мен всичко е комплекси и премълчаване на истината с години!От време на време на пияно си изкарат яда,само тогава има българина смелост...Защо стигат до такива крайности!

36

до 47

преди 2 години

Това ме шокира, самата "хуманност на планетата: "Щом не са правени опити за палеж на тялото, ВСИЧКО Е НАРЕД и е най-обикновен битовизъм. Виж,ако беше правен опит за палеж на тялото щеше да е гнусно и безчовечно убийство!"

35

Анонимен

преди 2 години

48, трудно, трудно - да, ама защо е трябвало да убива.Тооо по тази логика, дай всеки на който е му е нещо криво, да почва да трепе.

34

Анонимен

преди 2 години

Промяната Прпдължава!

33

Анонимен

преди 2 години

Съдебната система е такава, че жена поискали развод с двама трима мъже свидете ли, ще изкарат мъжа , всякакъв , луд, пияница, хомосексуалист, женкар, само да стане развода. А тоя ако няма пари да се защити го изхвърлят на улицата.

32

Анонимен

преди 2 години

Мутренската култура в България възпита мъже садисти. Тоя е точно от това поколение.

31

Анонимен

преди 2 години

На тия години развод за мъжа е трудно и да почва от нулата. За дом , семейство.

30

Анонимен

преди 2 години

Има и таки случай , когато жената е почтен на и претрепа лошия си мъж. В такива моменти мъжът е обикновено пиян и заспал.

29

Анонимен

преди 2 години

На всеки некадъъърник са му нужни тренировки за да живее не само с жена, а по принцип, като дори и след това пак се оказва, че не е тренирал достатъчно. Виновни са му марсианците, естествено.

28

MaйMyнaтa

преди 2 години

Със жена требва да се живее, след като си психически подготвен! А эатова, са нужни сериоэни тренировки.

27

Анонимен

преди 2 години

37, ако жена ти "отговорна и честна" те пречука, пак ли същата песен ще изпееш...от оня свят.

26

Анонимен

преди 2 години

Възможно е да е прочел решението на Съда. Да напусне жилището, чакал е справедлив съд. Но се разочаровал. На тоя студ е по-добре затвора взел решението.

25

Анонимен

преди 2 години

Бати и коментарите, Бати и чудото. Става въпрос за убийство бе хора. Не за неква конспирация, която е в умствените възможности. По добре замълчете и се поучете.

24

Христо Христов

преди 2 години

Горкият човек! От статията се разбира, че е отговорен и честен. Докъде го е докарала жена му!

23

Анонимен

преди 2 години

Интересно е статистиката каква е за България за тия убийства мъже - жени. В Европа жените в голям процент са домакини и се грижат за дома и семейството. Тук в София всички на работа търчат с две три торби по масовия транспорт пари да печелят,

22

Живот в Перник

преди 2 години

МВР Перник работят за Организираната престъпност!Като нямаш Петрол внасяй Дрога и изнасяй ***, кради коли!

21

Анонимен

преди 2 години

Някои мъже нали все казват - Трепам те и те излежавам. Явно не всеки само си говори.