Снимка: БГНЕС
fallback

Арестуван е мъжа, заподозрян, че е прибрал милиони левове за строежа на АМ "Хемус", съобщава bTV. Той е задържан от ГДБОП, а прокуратурата се очаква да му повдигне обвинение.

Oще по темата

Аферата бе разкрита преди месец от МВР. По първоначална информация от отпуснатите 80 млн. лв. авансово, 60 милиона са били изтеглени за един ден и изнесени в сакове и чували, съобщиха тогава органите на реда.

Свидетели са разказаи, че парите са предадени  на арестувания снощи мъж, който е от София.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

115

toti

преди 2 години

ако е под домашен арест ...отпиши го.....

114

Нищо случайно

преди 2 години

До Анонимен 120: Мърлява практика ли ти се вижда това да дадат на някого 60 милиона в брой? Има изискване всяко разплащане над определена сума (до колкото си спомням, над 10 хиляди) да се прави само по банков път. Тия пари са получени в брой за да бъдат скрити или изнесени. А този човек е само муле, и няма да се учудя ако скоро отиде при Мишо Бирата.

113

Анонимен

преди 2 години

До Митко Павлов Пищовче, лекувай се! Лекувай се от математиката в главата ти! 0,63 м3 не е 1,1 м3. Твоята пачка от 100Х100 е точно 10 см. Истинската е около 1,5 см. 6 000 пачки от 100Х100 не са 230 кг, а над 700. И всичко останало все в тоя ред. Не можеш да умножиш 2Х2, а имаш претенции? Това е характерно за пациенти на п сих иатрията. С пищови на кръста.Смях!

fallback