Снимка: БГНЕС
fallback
Установена е самоличността на мъжа, открит пребит и завързан за дърво край пътя за връх Бузлуджа. Това е 34-годишният С.С.,съобщават от пресцентъра на Окръжната прокуратура в Стара Загора, предаде Bulgaria ON AIR.
 
Снощи на тел. 112 е получен сигнал за пострадал мъж, който бил завързан за дърво в близост до пътя към връх Бузлуджа. Полицейски служители пристигнали на мястото и установили, че той е в безпомощно състояние. 
 
Мъжът е бил с вързани с тиксо ръце и крака и със запушена уста.
 
Пострадалият бил откаран от екип на Спешна помощ в болницата в Казанлък. Мъжът е имал и прободна рана в корема. Бил е с опасност за живота и се е наложила операция по спешност.
Oще по темата
 
Под ръководството и надзора на Окръжна прокуратура-Стара Загора е образувано досъдебно производство за опит за убийство. Полицията издирва извършителите на престъплението и причината за побоя, информира БТА.
 
Извършен е оглед на местопроизшествието. Ще бъде изготвена съдебномедицинска експертиза, която да определи степента на причинената телесна повреда. Действията по разследването продължават.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

17

nimportequi

преди 2 години

Да се радва, че не са го балсамирали понеже комунистите имат такъв афинитет.

16

Анонимен

преди 2 години

Комунистите имат такъв ритуал през 5 години.Тоя път са решили на Бузлуджа да го проведат.При тоя ритуал задължително пускат кръв за успокоение на вътрешна потребност.В лагерите на смърта ритуалът се изпълнявал всяка седмица!

15

Анонимен

преди 2 години

Вързали са го Ленин и Сталин заради полови желания!

fallback