17

nimportequi

преди 2 години

Да се радва, че не са го балсамирали понеже комунистите имат такъв афинитет.

16

Анонимен

преди 2 години

Комунистите имат такъв ритуал през 5 години.Тоя път са решили на Бузлуджа да го проведат.При тоя ритуал задължително пускат кръв за успокоение на вътрешна потребност.В лагерите на смърта ритуалът се изпълнявал всяка седмица!

15

Анонимен

преди 2 години

Вързали са го Ленин и Сталин заради полови желания!

14

Социален работник

преди 2 години

Човекът чул , че БСП са социална партия и отишъл да хапне от чинията. Нооооо, какво да види - чинията празна ! Нервирал се човекът и си хвърлил партийния билет , завързал се за дървото и казал, че няма да се отвърже докато не излети червената чиния. Казал , че чака авиатора Радев да седне в чинкията и да полети......към Сибир!

13

Анонимен

преди 2 години

в Казанлък отдавна всичко е корунпирано и нито от полиция нито от кметицата от ГЕРБ става нещо,престъпността е поголомна и страдад нормалните хора.

12

Рамзан Кадиров

преди 2 години

Това е бил жертвоприношение на кому-няги-те към техният "бог" - Сатаната. Там, в подножието на дяволското капище те са се надявали техният господар - Дяволът, да върне от Ада техният пророк - Правешкият Ром, че да може заедно с незаконният си син Румен Радев да управляват България вечно.

11

Анонимен

преди 2 години

Е нали беше Стефан Бангото. Още вчера го бяха индентифицирали, бил там вързан от Чефо Канапа, Пижо Телта и Наско Бодила! :))))))))

10

20 000евро за терор

преди 2 години

Гешев поръчва изтезания на свой авер от Перник Юлиян Борисов Георгиев и бандата му, срещу неудобни! Жалбите срещу ОПГ-то на този Юлиян от Перник старателно се потулват от Прокуратурата!

9

Анонимен

преди 2 години

С Радев се върнаха мутрите

8

Момо

преди 2 години

Нали вчера казахте, че е Стефан "Бангото" ?

7

маркиз дьо саП

преди 2 години

Сега вече на всички членове и симпатизанти на БСП е ясно какво ги чака, ако не са съгласни с официалния курс на партията!

6

Диоген

преди 2 години

Този е вързан още от лятната Бузлуджанска сбирка на червените мухоморки.Подвиквал е обиди по времето на словото на Нинова и изпълнителната бюро го е наказало като провокатор на Борисов. После самодиви са го спасили, една му раните върже,друга в уста го целуне бърже. Сега физически и морално пречистен, ще пристане отново на червената идея и коалиционния кабинет!

5

Феодализъм в Перник

преди 2 години

Нали в град Перник мафиотите така вързаха един Инспектор след 3 дни изнасилвания го пуснали, а той отишъл и хвърлил майка му от 8-мия етаж! От тогава МВР Перник и Община Перник слугуват на Пернишките мафиоти безотказно!

4

До 5

преди 2 години

Пак ли чуваш гласове

3

Флоров Ципов Цв.

преди 2 години

Мафията на Борисов е превзела Държавата, не се доверявайте на МВР, ДАНС и Прокуратурата! Те се гаврят с гражданите, всичко срещу Борисов, Гешев и сие потулват !...... ТОВА Е ИСТИНСКА МАФИЯ

2

Анонимен

преди 2 години

Още вчера беше "Бангото" някой си, днес не е ли той?

1

Сър Джеймс

преди 2 години

Kyмyнисти сър! Забавляват се!!!