Снимка: Pixabay
fallback

10 души са били задържани по подозрение за измами с ДДС, съобщиха от Европейската прокуратура.

От там уточниха, че арестуваните са били част от престъпна група за данъчни злоупотреби с препродажба на автомобили в различни страни от ЕС.

Те извършвали действия, довели до загуба за бюджета на около 13 милиона евро.

От Европейската прокуратура посочиха още, че основната част на престъпната схема е била развивана от извършители в Германия и Италия. Не се уточнява ролята на задържаните в нашата страна.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

7

Истината

преди 2 години

Копи пейст но пак е интересно да има работа само!

6

Анонимен

преди 2 години

Почти всички схеми на престъпните организирани групи идват от запада защото там дълги години са отработвани и вече са пресечени и не виреят там,защото бързо ги хващат.Сега в БГ им е"жътвата",защото тук тепърва Прокурори и Следователи ги разкриват и доказват в Съдът,като организирани групи престъпници.Както се казва,сега се учим но дали ще се получи,никой още не знае,защото престъпници има всякакви и по високите етажи.А и мързела е голям проблем в службите.

5

Анонимен

преди 2 години

Почти всички схеми на престъпните организирани групи идват от запада защото там дълги години са обработвани и вече са пресечени и не виреят там защото бърдо ги хващат.Сега в БГ им е"жътвата",защото тук тепърва Прокурори и Следователи ги разкриват и доказват в Съдът,като организирани групи престъпници.Както се казва,сега се учим но дали ще се получи никой още не знае,защото престъпници има всякакви и по високите етажи.А и мързела е голям проблем в службите.

fallback