7

Истината

преди 2 години

Копи пейст но пак е интересно да има работа само!

6

Анонимен

преди 2 години

Почти всички схеми на престъпните организирани групи идват от запада защото там дълги години са отработвани и вече са пресечени и не виреят там,защото бързо ги хващат.Сега в БГ им е"жътвата",защото тук тепърва Прокурори и Следователи ги разкриват и доказват в Съдът,като организирани групи престъпници.Както се казва,сега се учим но дали ще се получи,никой още не знае,защото престъпници има всякакви и по високите етажи.А и мързела е голям проблем в службите.

5

Анонимен

преди 2 години

Почти всички схеми на престъпните организирани групи идват от запада защото там дълги години са обработвани и вече са пресечени и не виреят там защото бърдо ги хващат.Сега в БГ им е"жътвата",защото тук тепърва Прокурори и Следователи ги разкриват и доказват в Съдът,като организирани групи престъпници.Както се казва,сега се учим но дали ще се получи никой още не знае,защото престъпници има всякакви и по високите етажи.А и мързела е голям проблем в службите.

4

Анонимен

преди 2 години

Вятовските и там са ошетали. Разширяват хоризонтите на бизнеса.

3

До като

преди 2 години

хора като Чекмеджан не влязат да лежат но няма да се промени! Било чекмеджета, записи е от 2011 насам, 3млрд лв безвъзмездно за Газпром и прочие!!! Корупцията си личи само до като излезеш на терасата и се огледаш каква среда те заобикаля - кал, разруха, измъчени, злобни, бедни физиономии и прочие!!!! Много хора го осъзнават, но още повече не могат, защото просто са плебеи!!

2

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен Що малък ли е?

1

Анонимен

преди 2 години

Голям успех, няма що