fallback

Мъж е задържан след издирване за посегателството срещу светещия надпис "Димитровград" на площад "Поезия" и централната пешеходна зона на града, съобщиха от Областната дирекция на МВР в Хасково.

Рано сутринта в понеделник неизвестен счупи буквата "Г" от надписа, а местната община даде видеозаписите от района в полицията.

Мъжът на възраст 31 години е познат с подобните си прояви, уточниха от регионалния пресцентър на МВР.

След задържането му до 24 часа той е признал деянието си, а срещу него е образувано досъдебно производство.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

12

Смок

преди 3 години

И мога да се обазложа, че този който ли сложи минус на долния коментар е ходил веднъж на пазара в неделя да си купи дънки от турския внос и е останал много доволен от превилегията да се бута в гъчканицата от оркоезични полу-човеци, въодушевен от екзотичните аромати и звуци на това емблематично за домораслия български чалгар място.

11

Смок

преди 3 години

Като роден и израснал там мога да ви уверя, че от създаването си досега в града има изключително висока концентрация на нискочели ***, нагли, крадливи и завистливи. Та деянието не е изненада за никого, от наследници на обирджии на мандри и овчари невиждали два лева няма какво друго да се очаква. Най-доброто което направих за себе си е да напусна тази долина веднага след като завърших училище.

10

Бай Иван

преди 3 години

Немедленно да се освободи човека.Той е изразил своят протест срещу това,че още има комунистически символи,които по закон,отдавна трябва да са заличени.В Добрич имаше отделно гробище за комунисти,където в момента е паметника на Кан Аспарух и мемориала на убитите без съд опозицижнери,през 1944 година.Една вечер около 1990 година тия " гробищни" паметници с петолъчка( без християнски кръст) бяха начупени,което наложи комунистите да преместят костите " при останалите простосмъртни....

fallback