Снимка: БГНЕС

Полицията в Добрич арестува за кражба мъж, пуснат от затвора на 4 декември, съобщават от Областната дирекция на МВР.

На 13 декември е получено съобщение за извършена кражба от стопанска постройка, находяща се в частен имот по ул. "Явор" в град Добрич. Установено е, че на 11 декември неизвестен извършител е проникнал в помещението.

По данни на тъжителя е извършена кражба на ръчни инструменти и два броя ръчни електрически инструмента. От проведените незабавни издирвателни мероприятия е установен извършителят на деянието.

С полицейска мярка за срок от 24 часа е задържан 42-годишен мъж. Същият е освободен от затвора "Белене" на 4 декември.

Материалите по случая са докладвани на РП Добрич. С постановление, срока на задържането му е удължено на 72 часа. Работата по случая продължава.
 

Коментари Напиши коментар

9

Анонимен

преди 2 месеца

Абе, въпрос на организация е - в много затвори имат производства - мебели, месарски цехове и други. Така, че хората могат да навикнат на труд. Въпросът е да се осигури някаква заетост веднага след излизането, така че да не остават без работа и възможност за смислен живот. А който не иска да работи, никой не може да му помогне.

8

До 2

преди 2 месеца

Казваш, да му се осигури някаква работа. Ама той ще иска в офис. Щото са много ЕнтИлЕгентни и образУвани. А да го вкараш в тухларната няма сила и закон, които да го принудят. Поне сега де.

7

Анонимен

преди 2 месеца

Поредната кражба - гарантирано ор ГЕРБ.