9

Анонимен

преди 3 години

Абе, въпрос на организация е - в много затвори имат производства - мебели, месарски цехове и други. Така, че хората могат да навикнат на труд. Въпросът е да се осигури някаква заетост веднага след излизането, така че да не остават без работа и възможност за смислен живот. А който не иска да работи, никой не може да му помогне.

8

До 2

преди 3 години

Казваш, да му се осигури някаква работа. Ама той ще иска в офис. Щото са много ЕнтИлЕгентни и образУвани. А да го вкараш в тухларната няма сила и закон, които да го принудят. Поне сега де.

7

Анонимен

преди 3 години

Поредната кражба - гарантирано ор ГЕРБ.

6

****

преди 3 години

Такива като този колкото искаш,за това в закона трябва да се предвиди само до две присъди,а третата да е смъртна,иначе заради такива ***,страдат напълно невинни хора,и най вече възрастното поколение по селата. Такива като този са свикнали да получават храна и топлина на готово и без да работят.

5

Анонимен

преди 3 години

Промяната на радеФ е факт!!!

4

Гробокопач

преди 3 години

До АнонименТочно така е. Освен това в затвора, ранят секи божи ден, а навън - ! Затва, а една нарочна кражба и ади обратно и ще има рана сутрин, обед и вечер! Там е като казармата, навикне ли човек,а го ранат и поят, секи ден, ей тъй, бадева, ич му съ не мърда в "свободата";)))

3

Анонимен

преди 3 години

Няма лечение това.

2

Анонимен

преди 3 години

В други страни имат програми за реинтеграция на затворниците - осигуряват им възможност за някаква работа докато си намерят нещо. Какво може да се очаква от човек излезнал от затвора, но без препитание? В България затворите са начин само за задържане на определени субекти извън обществото. Но това не е достатъчно. Трябва и някаква форма на превъзпитание. Иначе упражнението е безмислено.

1

Анонимен

преди 3 години

В затвора е топло, има закуска, обяд и вечеря, доктор, човешки права и т. н. т. Докараха народа до там, да им е по-хубаво в затвора отколкото навънка. Заради тоя ковид и ние сме затворници по някакъв начин.