fallback

Прокуратурата обвини подполковника от НСО Борис Иванов за ръководител на група за поръчкови убийства. Журналистът Димитър Илиев коментира за Bulgaria ON AIR измеренията на скандала и арогантността, които ще предизвика тази ситуация.

"Това ще бъде много голям скандал. Аз поне не се сещам в миналите години да е имало нещо подобно. От всички висши държавни институции, като започнем от парламента и стигнем до президента, хората от правителството, от съдилищата...", каза Илиев.

"Факт е, че този човек 10 години работи за Националната служба за охрана. Факт е, че този човек преди това е работил в МВР. В продължение на 15-20 години този човек се е занимавал с това да защитава и да гради държавността", отбеляза журналистът за "Денят ON AIR".

По думите на Илиев в един момент виждаме въпросния човек в друга светлина, в която играе ролята на организатор на поръчково убийство.

Става дума за разчистване на икономически интерес, посочи още той, коментирайки убийството на бизнесдамата Станка Марангозова.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

31

Анонимен

преди 3 години

Най странното е че Радев не взима отношение. Да не се окаже че обвиняемия от НСО е бил на пряко подчинение на Радев? Или негова охрана?

30

Анонимен

преди 3 години

Истината е винаги някъде по средата ! А коя е Марангозова ??? И с какво се е занимавала де факто а не какво ни изнасят по медиите ???

29

4epa

преди 3 години

TO В МВР 50 % ДРУГАТА СТРАНА- ОТ ТАМ ИДВАТ ПАРИТЕ !!!!!!!!!!!!!!!

fallback