31

Анонимен

преди 3 години

Най странното е че Радев не взима отношение. Да не се окаже че обвиняемия от НСО е бил на пряко подчинение на Радев? Или негова охрана?

30

Анонимен

преди 3 години

Истината е винаги някъде по средата ! А коя е Марангозова ??? И с какво се е занимавала де факто а не какво ни изнасят по медиите ???

29

4epa

преди 3 години

TO В МВР 50 % ДРУГАТА СТРАНА- ОТ ТАМ ИДВАТ ПАРИТЕ !!!!!!!!!!!!!!!

28

До 30

преди 3 години

Значи и президента е тиква,пубере?

27

Възрастен

преди 3 години

Откакто Радев се ,,развъртя" и направи толкова промени в НСО,там станаха сума ти произшествия и золуми. Тази служба по-рано винаги е била със строга дисциплина,проверени кадри,незабележима и далеч от такива издънки и хорските клюки !!

26

Анонимен

преди 3 години

... АМА прави и газното към Русия..

25

Хохохоооо...

преди 3 години

... А иначе, коремното го знае и прави.. ХАХАХААА......

24

Анонимен

преди 3 години

ОСТАВКА ЗА РУМЕН РАДЕВ ДЕСИН!ПЪЛЕН ВЪЗДУХАР!!!!!

23

срам

преди 3 години

Мишката Радев отново се скри и дни наред не знае какво да каже, защото е оплескат до уши. Той ръководи и контролира тази служба и трябва да понесе отговорност за този голям скандал. Главният виновник е той. Представете си какво щеше да говори този случаен човек, ако тази служба се ръководеше от Борисов. нали се сещате, а сега мълчи. Това показва колко е несъстоятелен този човек. Срам за България, че има такъв недодялан и случаен човек на този висок пост.

22

Анонимен

преди 3 години

Президентът не е отговорен за НСО, а в случая е под пряка заплаха от тази "институция". Нали знаете кой го охранява! Това е положението - НЯМА ТАКАВА ДЪРЖАВА НИЙДЕ ПО СВЕТА!

21

Закон за НСО

преди 3 години

Чл. 7. Президентът на републиката осъществява общо ръководство и контрол върху дейността на Националната служба за охрана, като:1. назначава и освобождава началника на службата след съгласуване с Министерския съвет и заместник-началниците - по предложение на началника на службата;2. утвърждава основните структурни звена и общия числен състав;3. удостоява офицери с висши офицерски звания.Чл. 8. (1) Националната служба за охрана се ръководи от началник, който отговаря за цялостната дейност на службата.

20

Sata NATO

преди 3 години

Що бе, кво толкова ?За България това си е ОК....Още след като направиха катастрофите, трябваше нас раният им генерал да изхвърчи от поста с разбалване. Това там е разграден двор и пълен провал.

19

Bg izmet

преди 3 години

ТО И ПРЕЗИДЕНТА Е ПРЕЗИДЕНТ НА САМОЛЕТА СИ.

18

тритяхту пътя

преди 3 години

накъф чакал си играла на бизнес дама палила наляво и надясно и зимала плуфката ,мистерия ли нещо се очертава

17

НСО

преди 3 години

Националната служба за охрана (НСО) е юридическо лице на бюджетна издръжка и представлява специализиран военизиран държавен орган, подчинен на президента на Република България.

16

До 12

преди 3 години

Началник на НСО е одобрен от президента, все Борисов ви е в устата, Президента назначава шефа на НСО

15

Bg izmet

преди 3 години

ИМАШЕ ЕДНИ ГАРДОВЕ НА БАЙ МИЛЕ.ИЗБИХА ГИ КАТО КРАСТАВИ КУЧЕТА. РЕШИ ЛИ ДЬРЖАВАТА МОЖЕ МНОГО..НО ЗАД ТОВА ОПРЕДЕЛЕНИЕ СЕ КРИЯТ МНОГО ИЗМАМНИЦИ.

14

Анонимен

преди 3 години

ТРябва да застрелят- Турчина *** Борисов- Банкя-лията. Болните БЪЛГАРИ ще оздравеят. Бедните ще ЗАБОГАТЕЯТ. И после да ЗАБРАНЯТ всякакви коли с аларми. Който иска да има аларма, нека му звъни в джоба или вкъщи, а не да изнервя всички...След като убият Б.Б. трябва да запалят турско- негърските фирми- А1(Емтел) и Вииваком, с които тоя раболява цяла България с РАК и Левкемия...Арабите , който Б.Б храни в Лагери да бягат с РАЗПРАНИ гъззове към Турция както Осман Ага през 1865 г.

13

Анонимен

преди 3 години

М'ишките и *** да спят спокойно.Тях освен Гешев няма кой друг да ги притеснява.

12

Анонимен

преди 3 години

Ами така става, когато началника на НСО, одобрен от Борисов, прилага сила да свали от прозорците протестиращите медицински сестри, вместо да ръководи службата си, както пише в закона.