Снимка: Булфото
fallback

10-годишно дете открадна моторен трион и други електрически инструменти от къща в добричко село, съобщават от Областната дирекция на МВР.

На 5 ноември, около 10:45 часа, е получено съобщение за извършена взлома кражба от пристройка, находяща се в частен имот на територията на село Малина.

По данни на тъжителя е извършена кражба на моторен трион, 2 броя моторни коси и два броя ръчни електрически инструмента. От проведените незабавни разследващи мероприятия е установен извършителя на деянието – 10-годишно момче от същото село.

Вещите, обект на посегателството, са установени и иззети по надлежния ред. Работата по случая продължава.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

10

човек

преди 4 години

До: номер 8Бе големи познавачи се навъдихте тука бе!Веднага ви е ясно кой е крадеца/убиеца.В селото на моята баба, в чиято къща отдавна не живее никой, редовно крадяха кой каквото му хареса!Държа да отбележа, че в селото (Слава Богу!) не живее нито един жител "със сини венци". Тоест, всички са българи.Никого не защитавам, но твоят коментар съдържа намек, че българите са до един честни, принципни, направо ангелчета!Което просто няма как да е истина.

9

Анонимен

преди 4 години

брал е джелезо

8

Анонимен

преди 4 години

Нека позная!Малкият има сини венци, не краде за първи път, майка му и баща му цоцоат от социала, на крадльото ще му се размине, ще краде отново, ще обере някой възрастни хора, като не изкл. да ги убие, БХК няма нищо против, такива като него има много, озлобяване е умишлено към българите, не познава азбуката, когато говори не му се разбира нищо, точно като на Бокича, след година-две ще бъде татко, жена му ще е по 12-годишна, баба му е на 33 години, Баща му е първи братовчед на майка му и т.н.

fallback