10

човек

преди 4 години

До: номер 8Бе големи познавачи се навъдихте тука бе!Веднага ви е ясно кой е крадеца/убиеца.В селото на моята баба, в чиято къща отдавна не живее никой, редовно крадяха кой каквото му хареса!Държа да отбележа, че в селото (Слава Богу!) не живее нито един жител "със сини венци". Тоест, всички са българи.Никого не защитавам, но твоят коментар съдържа намек, че българите са до един честни, принципни, направо ангелчета!Което просто няма как да е истина.

9

Анонимен

преди 4 години

брал е джелезо

8

Анонимен

преди 4 години

Нека позная!Малкият има сини венци, не краде за първи път, майка му и баща му цоцоат от социала, на крадльото ще му се размине, ще краде отново, ще обере някой възрастни хора, като не изкл. да ги убие, БХК няма нищо против, такива като него има много, озлобяване е умишлено към българите, не познава азбуката, когато говори не му се разбира нищо, точно като на Бокича, след година-две ще бъде татко, жена му ще е по 12-годишна, баба му е на 33 години, Баща му е първи братовчед на майка му и т.н.

7

House M.D.

преди 4 години

Сега е ред на властите да му свият сармите.

6

Анонимен

преди 4 години

Няма нищо, те тъй се интегрират. А щом от малък краде може би ще стане успешен премиер, като баш суджука, или поне полюцай.

5

Радослав

преди 4 години

ТВУ му е майката! Да работи за да изплати нанесените щети и да видите как бързо ще му дойде мозъка в китарата! Сега като го пуснете само му казвате в очите - кради чадо, теб закона не те касае! После да не се чудите защо 10-11г. е заклал някои за 2 лева в същото населено място? Пратете го да работи къртовски труд иначе нищо не правите! Следващия път може и да не го хванете! А може и по зле да стане, то от сега като е почнало да краде познайте на колко години ще изнасили/убие за първи път?

4

Анонимен

преди 4 години

Тия са от защитения вид нищо няма да им се случи ще продължат да крадат и да получават помощи без да са внесли 1 стотинка в системата.

3

анонимен

преди 4 години

Открадна ти са от татко или батко но този малкия закон не го лови за това са казали че той е крадеца.

2

шматка

преди 4 години

Ясно е че братята пускат децата през оградата за да крадат защото не носят наказателна отговорност.Вече е практика.Какво прави държавата.Десет годишен не може сам да изнесе трион два тримера и др.Явно някой му е помагал.Незабавните издирвателни дейности не откриха ли кой е другия берач

1

Анонимен

преди 4 години

Културни особености.