Снимка: архив, Reuters
fallback

Районната прокуратура в Благоевград е внесла за разглеждане в съда обвинителен акт срещу мъж за разпространение на порнографски материали, пише "24 часа".

В периода от 16 юли 2017 до 12 март 2019 г. обвиняемият разпространил чрез компютърна конфигурация порнографски материал за създаването, на който са използвани лица, изглеждащи ненавършили осемнадесетгодишна възраст.

Общо 32 престъпни деяния били извършени от него от жилище в Благоевград, като К. свалял, записвал, споделял файловете с множество неустановени лица. За целта била използвана компютърна програма  "µTorrent", предназначена за размяна на файлове в интернет на принципа от точка до точка в P2P, посредством бит торент протокол.

Той е привлечен в качеството на обвиняем и за държане на порнографски материали - 288 видео файлове и файлове с фотографски изображения в електронен формат с участие на деца.
Предстои наказателното производство срещу В.К. да продължи в съда.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

10

Стига глупости

преди 4 години

Доказа се, че химическата кастрация не е достатъчно ефективна защо тогава не се прилага физическа?

9

легализирайте порнот

преди 4 години

Порното трябва да бъде легализирано и позволено-както е в развитите държави. В НК да отпаднат текстовете за порнография, и погрнографията да бъде разрешена(естествено-актьорите да са над 18г, да учадстват доброволно, да не се излъчва по национални телевизии, а само по кабел след 24 часа и тн.). Къде в Европа е забранено порното, освен в Беларус-на запад е легално. Дали ще гледаш порно трябва да е личен избор, а не да си застрашен от затвор. Който се отвращава от порното-да не гледа.

8

легализирайте порнот

преди 4 години

Със сигурност НЕ е разпространявал порнография с деца, а си е теглил най-обикновено порно, като при теглене на торенти ти и рапространяваш. В ЦИВИЛИЗОВАНИЯ СВЯТ ПОРНОТО Е РАЗРЕШЕНО, И Е НАПЪЛНО НОРМАЛНО ДА ГЛЕДАШ ПОРНО-нито е неморнално, нито е неестерствено. ПорноТо е забранено в България и в азиатски и мюсулмански диктатури. В България са позволени екшъни с насилие и убийства-например Рамбо е позволен филм, редовно го "дават" но е забранено показването на любовта. Защо такъв двоен морал?

fallback