10

Стига глупости

преди 4 години

Доказа се, че химическата кастрация не е достатъчно ефективна защо тогава не се прилага физическа?

9

легализирайте порнот

преди 4 години

Порното трябва да бъде легализирано и позволено-както е в развитите държави. В НК да отпаднат текстовете за порнография, и погрнографията да бъде разрешена(естествено-актьорите да са над 18г, да учадстват доброволно, да не се излъчва по национални телевизии, а само по кабел след 24 часа и тн.). Къде в Европа е забранено порното, освен в Беларус-на запад е легално. Дали ще гледаш порно трябва да е личен избор, а не да си застрашен от затвор. Който се отвращава от порното-да не гледа.

8

легализирайте порнот

преди 4 години

Със сигурност НЕ е разпространявал порнография с деца, а си е теглил най-обикновено порно, като при теглене на торенти ти и рапространяваш. В ЦИВИЛИЗОВАНИЯ СВЯТ ПОРНОТО Е РАЗРЕШЕНО, И Е НАПЪЛНО НОРМАЛНО ДА ГЛЕДАШ ПОРНО-нито е неморнално, нито е неестерствено. ПорноТо е забранено в България и в азиатски и мюсулмански диктатури. В България са позволени екшъни с насилие и убийства-например Рамбо е позволен филм, редовно го "дават" но е забранено показването на любовта. Защо такъв двоен морал?

7

Анонимен

преди 4 години

В днешното тарикат баламурско време никой не изглежда малолетен. Тези на по 16 години изглеждат на по 23 годишни. Това ГМО дето се тъпчат никой не изглежда за годините си. Едно време когато бяхме ние деца всеки отговаряше на годините си.

6

Γι

преди 4 години

А за лицата ,,изглеждащи ненавършили осемнадесетгодишна възраст'' кито са се снимали за пари ,с цел интернет разпространение,тях кога ще ги търсите?

5

(-_-)

преди 4 години

Ами то така работят торентите.. Да очакваме ли сега лов на вещици, щото всяка глупост, която сваля от торент-тракер е практически незаконна и се споделя с неустановен брой, неустановими лица??В желанието на управляващите да се покажем по-големи светци от папата се пилее ресурс, който може да прави далеч по-смислени неща, от това да лови виртуални перверзници...

4

Деян Куцев

преди 4 години

Айде бе малолетни. Нищо им няма. Га вземат за тва да си показват търлъците пари не ги бърка па после всички реват че малолетни са си снимали шушулките.

3

мвр

преди 4 години

Материалите са иззети и вече са в колекцията на разследващите полицаи.

2

Анонимен

преди 4 години

Е и?

1

Анонимен

преди 4 години

А от къде ги е свалял. Нали трябва да има сайт откъдето да ги сали. Кой го е проспал този сайт и не го е блокирал. Вината на този е че ги е качил да ги свалят. Самият той нее правил порно клипове. Ако беше хващал малолетни и с тях да е правил порно клипове щеше да има голяма вина. Но с готови клипове които вече са били качени от някой си каква вина има той.