Снимка: Булфото, архив
fallback

Две жени - майка и дъщеря, са пострадали при експлозия, станала около 20 ч. в събота на бензиностанция в Добрич. Това съобщи директорът на пожарната в града комисар Дарин Димитров. По предварителни данни е избухнала метанова бутилка на автомобил по време на зареждане, съобщава БНР.

Пострадалите жени са били откарани към спешното отделение в Добрич. Подробности за състоянието им не бяха обявени.

На мястото на инцидента са пристигнали екипи на полицията, започнали са разпити на свидетели. Бензиностанцията е с прекъснато електрозахранване.

Взривилият се автомобил е почти напълно унищожен.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

13

Анонимен

преди 4 години

Газта е за грамотни хора и трябва да има поне един кратък обяснителен курс, да знаят какво има в колата, как да реагират и т.н. Като си знаем държавата обаче, това би се ползвало за още смучене на пари, за стикери,формални курсове и фалшиви документи за изкаран курс. Т.е. опасно,опасно, бал съм м...та, колко да е опасно-така мисли българина! А дали е по-евтино? Ако не е заводски оборудвана-не се знае, след ремонти по гърнета, клапани, маркучи...

12

Сп???нс

преди 4 години

Добре си сменил бутилката, лошото е чче като отидох на предполагаем пункт за проверка на газови бутилки с една на която пише "сделано в СССР" и човека я огледа капна малко веро на кранчето и каза "Нищо й няма , тези руските са много добри, само ще затягаш крана, че изтърва."Същото беше и като си ремонтирах и монтирах газовото- отивам да го проверят и оня погледна и каза "Абе момче , горе-долу става, ха дай 10лв " и ми даде лепенката.

11

Държавен хрантутник

преди 4 години

Спешна проверка на всички газ станции. Даже може и нова агенция да се създаде,агенция за описване на щетите след взрив, с половин милиард лева бюджет и пет хиляди шуробадженакорушветчийски лапача щат.

fallback