13

Анонимен

преди 4 години

Газта е за грамотни хора и трябва да има поне един кратък обяснителен курс, да знаят какво има в колата, как да реагират и т.н. Като си знаем държавата обаче, това би се ползвало за още смучене на пари, за стикери,формални курсове и фалшиви документи за изкаран курс. Т.е. опасно,опасно, бал съм м...та, колко да е опасно-така мисли българина! А дали е по-евтино? Ако не е заводски оборудвана-не се знае, след ремонти по гърнета, клапани, маркучи...

12

Сп???нс

преди 4 години

Добре си сменил бутилката, лошото е чче като отидох на предполагаем пункт за проверка на газови бутилки с една на която пише "сделано в СССР" и човека я огледа капна малко веро на кранчето и каза "Нищо й няма , тези руските са много добри, само ще затягаш крана, че изтърва."Същото беше и като си ремонтирах и монтирах газовото- отивам да го проверят и оня погледна и каза "Абе момче , горе-долу става, ха дай 10лв " и ми даде лепенката.

11

Държавен хрантутник

преди 4 години

Спешна проверка на всички газ станции. Даже може и нова агенция да се създаде,агенция за описване на щетите след взрив, с половин милиард лева бюджет и пет хиляди шуробадженакорушветчийски лапача щат.

10

HH

преди 4 години

До АнонименХубаво е когато хората работят за теб :) =ББ

9

Анонимен

преди 4 години

До7. Правилно си направил.Когато се мине "тънко " някой път се къса.

8

Анонимен

преди 4 години

Къде има метан станция в Добрич?

7

До 5

преди 4 години

Абе да избухне резервоар с бензин в пламъци, пък после и бензиностанцията, и половината град ще е сринат.

6

Анонимен

преди 4 години

Ако е минала преглед без проверка на АГУ-то и бутилката, да съдят пункта за ГТП!Преди 3 седмици си смених газовата бутилка, защото бяха изтекли 10 г от производството й. Нищо й нямаше, изглеждаше като нова, но безопасността ми е по-важна от 240-те лв за подмяната.

5

Анонимен

преди 4 години

Майката е починала в болницата

4

до 4

преди 4 години

абе едно е пожар на бензин дизел друго да се пръсне метанова бутилка с един см дебел корпус. ..жива бомба по учебник.

3

Фастер

преди 4 години

Няма значение ,че е газова!Всичко става от немарлива подръжка и гъзоръки майстори!Може да се запали и бензин и дизел и електричка ,вде тая!

2

така е

преди 4 години

колата -мерцедес цвят черен и пътниците също,с газова уредба ,тия са камикадзета

1

HH

преди 4 години

газова уредба ?