Снимка: Булфото, архив
fallback

Полицията в Бургас обяви за издирване 36-годишен мъж от Мадан. Той не се е подчинил на полицейски разпореждания да спре управлявания от него автомобил "Ситроен С4".

При бягството той е ударил друга кола и е застрашил живота на полицаите. Единият от полицейските служители, след предупреждение, произвел изстрел със стоп-патрон, но и това не подействало, съобщават от МВР.

Мъжът от Мадан е обявен първоначално за местно, а впоследствие и за общодържавно издирване. Негови спътници по време на инцидента са били млада жена и нейното дете. Автомобилът е отпътувал в неизвестна посока.
Инцидентът е станал на 6 февруари, но досега не е оповестяван от полицията. Към момента в ОД на МВР-Бургас не е постъпвал сигнал за отвлечено лице.

Служителите на реда успели да установят телефонен контакт с жената, пътувала с издирвания. Същата не се ангажирала с данни относно неговото местонахождение, като заявила, че води обичайния начин на живот заедно с детето си.

Издирвателните действия по установяване на 36-годишния мъж от Мадан продължават.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

7

До 80

преди 5 години

Хубаво ,ама още ги има онези пътни карти с черепите--ако ти се измъкне някой изад някоя скала много знаеш на шофьора какво ще му мине през главата--па и как не са го пресрещнали някъде ?

6

тъмна работа

преди 5 години

Има усоини тъмни места в още по-тъмни местности -неосветени--страшниии--там може да те спре човек в униформа ,а да се окже недружелюбен Робин Худ--все пак на наша територия имаше много такива случай--човека може да се е уплашил и да не е спрял--иначе новината много лаконична...

5

пак е мътно и мъгла

преди 5 години

Добре де снимали ли са опита да блъсне полицая /това си е опит за убииство / или той просто не е спрял и сега за да му се стъжни и да се даде урок на всички други се казва това, имаше едни изисквания за камери микрофони.... иначе знаем какво става и съвсем спокойно адвоката ще каже,че работата е натиманена...и всеки ден нещо такова все в мътилка и все недоказано категорично !

fallback