7

До 80

преди 5 години

Хубаво ,ама още ги има онези пътни карти с черепите--ако ти се измъкне някой изад някоя скала много знаеш на шофьора какво ще му мине през главата--па и как не са го пресрещнали някъде ?

6

тъмна работа

преди 5 години

Има усоини тъмни места в още по-тъмни местности -неосветени--страшниии--там може да те спре човек в униформа ,а да се окже недружелюбен Робин Худ--все пак на наша територия имаше много такива случай--човека може да се е уплашил и да не е спрял--иначе новината много лаконична...

5

пак е мътно и мъгла

преди 5 години

Добре де снимали ли са опита да блъсне полицая /това си е опит за убииство / или той просто не е спрял и сега за да му се стъжни и да се даде урок на всички други се казва това, имаше едни изисквания за камери микрофони.... иначе знаем какво става и съвсем спокойно адвоката ще каже,че работата е натиманена...и всеки ден нещо такова все в мътилка и все недоказано категорично !

4

prokurora

преди 5 години

или е местен пияница-*** , , или са южната ни съседка - спецслужбите, които стана десетилетия водят подривна дейност ... събарят къщи с тирове , катастрофи т.н....

3

Анонимен

преди 5 години

Този отдавна е минал границата. Номерата на колата са били от друга държава. По интересното е откъде са намерили номера на телефона на жената с детето. Да не би да е бил изписан на капака на избягалия автомобил. Да го пуснат за издирване по интерпол тук няма да го намерят.

2

zeus

преди 5 години

Ясно, жената дори не го познава, нищо, че чaвeто е от него, тя е самотна майка и взема детски. Сигурно колата е била и без номер щом не могат да го намерят кой е.

1

E,

преди 5 години

хайде сега, да не би законите да започнаха да важат и за правоверните"?