Архив: Булфото
fallback

Ришкият проход е затворен заради тежка катастрофа, при която тир е затиснал микробус "Мерцедес Вито", съобщиха от полицията в Бургас.

Бусът "Мерцедес Вито" е с турска регистрация, от него са извадени 7 души, вътре е останал само шофьорът, който може и да е загинал, съобщиха от полицията в Бургас.

От седемте извадени пътници шестима са ранени, те се транспортират в болницата в Шумен. Спасителната акция продължава и в момента.

Украински гражданин с 2,81 промила алкохол в кръвта е шофирал ТИР-а, допълниха информацията за инцидента от пресцентъра на полицията в Бургас.

В купето на затиснатия микробус продължава да е шофьорът. Засега няма данни за това какво е състоянието му. Катастрофата стана днес около 14,08 часа. 

Движението е отклонено през Провадийския проход. Изчаква се тежка техника, която да издърпа ТИР-а, съобщи "24 часа".

Очаквайте подробности!

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

6

Анонимен

преди 5 години

А бусът как е успял да се навре пред тира, за да го затиснат?

5

А

преди 5 години

До анонимен 1 щъкат пич щото само водата ,тока и нета ти идват у вас без нещо да ги вози. И ако влезеш от кулата посока видин едвали ще минеш през хаинбоаз за по направо. А инциденти тук има защото кат дремят на сянка или ще им хвърлят 20 лв и те ще си затворят очите. В др държави като знаят какви са им глобите карат мн внимателно.

4

джо

преди 5 години

Хората , които пишат тук явно са пропуснали географията по време на своето обучение. Нека ни светнат къде се намира и кой е Провадийския проход????

fallback