Архив: Булфото
fallback

Тридесет и три годишен мъж от Банско загина при катастрофа между микробус и джип на пътя между Сандански и Петрич в района на Дамяница.

Oще по темата

При инцидента тежко са пострадали и двама гръцки граждани, които са настанени в МБАЛ-Сандански. Инцидентът е станал снощи около 22.30 часа, съобщи ОДМВР-Благоевград.

За почти три часа движението в района на пътнотранспортното произшествие е било ограничено, като е бил въведен обходен маршрут.

По-рано вчера при катастрофа на три леки автомобила на пътя Сандански-Петрич в района на зеленчуковата борса край село Кърналово бяха ранени две жени и един мъж. По-късно мъжът е починал в болницата в Петрич.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

12

Анонимен

преди 6 години

Доста малко е информацията. Било е тъмно, много е вероятно да се е получило заслепяване. Ако някой от шофьорите е чужденец, няма да е изненада - чужденците са най-опасните шофьори в България.

11

До 8 и 10

преди 6 години

Защо си мислите, че всички българи са като вас и пишете обобщения, които реално се отнасят само за вас и за обкръжението ви?

10

Европеец

преди 6 години

Това се случва, защото българите карат като *** и избиват комплекси, заради 35 годишните си трошки, а и заради други работи :) Извинявам се, само 80 % от българите карат така :)

fallback