12

Анонимен

преди 6 години

Доста малко е информацията. Било е тъмно, много е вероятно да се е получило заслепяване. Ако някой от шофьорите е чужденец, няма да е изненада - чужденците са най-опасните шофьори в България.

11

До 8 и 10

преди 6 години

Защо си мислите, че всички българи са като вас и пишете обобщения, които реално се отнасят само за вас и за обкръжението ви?

10

Европеец

преди 6 години

Това се случва, защото българите карат като *** и избиват комплекси, заради 35 годишните си трошки, а и заради други работи :) Извинявам се, само 80 % от българите карат така :)

9

До 8

преди 6 години

Природно ли си толкова npocтo или го тренираш усилено

8

Булгартъпак

преди 6 години

Проблемът на българина е, че интелектуално се намира между питекантропа и маккака, но кара мощни коли. Няма лошо да се избива сам, лошото е, че понякога пострадват и нормални хора.

7

Анонимен

преди 6 години

Vseki den umirat hora po tapite patischta na bg mrasno dupki a komidionnite lapat tia ot gerb i stroitelnite fa na gerb vse efni i saschti banditi mafia

6

Анонимен

преди 6 години

Да благодарим на еколозите, че спъваха години наред строежа на магистрала Струма, в противен случйа до този инцидент едва ли би се стигнало!

5

хаха

преди 6 години

До Какво,сега го поправиха,първо беше мъж е загинала и като сте спали до сега не давайте акъл на тези дето да го прочели,големи специалисти сте да защитавате едни неграмотници,ама получават тлъсти заплати за журналисти

4

E,

преди 6 години

че двата града са катастрофирали е притеснително, но пък при такъв колосален сблъсък само един загинал и двама ранени е добре!

3

Какво

преди 6 години

му е на заглавието? Не се заяждайте на дребно, за едно членуване голяма работа!

2

ужас

преди 6 години

какво пишете,бе,вие нормални ли сте

1

Любо

преди 6 години

Евала заглавие