Reuters, архив
fallback

Възрастна жена е поредната жертва на телефонните измамници в Търговище, съобщиха от Областната дирекция на МВР.

Измамата станала вчера следобед. Непознат мъж се обадил на стационарния телефон на 77-годишна самотноживееща жена от града.

Представил се за полковник от полицията и я убедил, че жената трябва да окаже съдействие на полицейски служители, провеждащи операция по задържане на телефонни измамници.

Дал й указания да събере всички пари и да ги хвърли през терасата на апартамента си, като е обещал впоследствие парите да й бъдат върнати.

Бабата напълнила торбичка с 1600 лева и ги метнала. По случая е образувано досъдебно производство.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

16

Hafen die Wahrheit

преди 6 години

До МНЕНИЕ, Ти много хубави неща ми пожелаваш! Но що така добавям нотка на злоба? Ти чакай МВР - ту да та пази, да та пази дори да не стъпиш на криво

15

Hafen die Wahrheit

преди 6 години

До МНЕНИЕ, Моята пенсия и сега е ниска, но това не е повод да си хвърлям спестяванията през терасата. Аз действам на принципа:"Помогни си сам, за да ти помогне и господ". И на мен са ми се обаждали измамници, Искал ли съм да участвам в някаква супер инвестиция, но аз им казах, че нямам излишни пари. Жалко беше, че ме набутаха с пет лева като ме абонираха за спортен сайт без мое знание! Но аз веднага, прекратих абонамента. Баби и дедовци отваряйте си очите на четири, за да не гризнете дедовият!

14

МНЕНИЕ

преди 6 години

МВР България трябва да спре тази гавра със Стари Хора .Трябва да се намеси Вътрешния отдел и да се намерят Къртиците които предоставят Информация и Организират Обирите .И до този ентусиаст 13 имам един въпрос - старите хора спестяват за Погребения , нямат зъби , купуват си евтина храна , не палят лампи , искаш ли и ти да си в това положение ?Не искаш > нали ? Ама да си жив и здрав да го стигнеш - да ти е ниска пенсията и да те ограби Полицията , като ти вземе парите за погребение .

fallback