Снимка: архив Reuters
fallback

С условна присъда и глбоа се размина 26-годишна варненка, след като задигна дебитната карта на клиент и си плати сметките с нея.

Юлия Димитрова призна вината си и поиска делото срещу нея да се води по съкртената процедура. Работещата дама трябва да плати 500 лв. глоба и разноските поделото, пише "24 часа".

Въпреки че е омъжена и има дете, Юлия попълвала семейния бюджет, практикувайки най-древната професия.

На 14 октомври 2015 год. мъж си поръчал по телефона две дами за компания. На адреса отишли Юлия с нейна колежка. Уговорен бил и хонорарът за вечерта - по 100 лв. за всяка.

Жриците на любовта взели парите и обещали на клиента да се върнат по-късно вечерта.

След полунощ дамите се върнали на адреса. Докато домакинът бил в банята, Юлия взела от портфейла му, но тъй като в него имало само 9 лева, задигнала и дебитната му карта. През това време приятелката й се отказала и си тръгнала. С нея тръгнала и Юлия.

Час по-късно работещото момиче вече било в дома си при съпруга и сина му и се похвалила с откраднатото. С картата на клиента си, тя платила сметките на два телефона и тока за месеца със система за онлайн разплащания.

Общата стойност на плащанията с чуждата дебитна карта били в размер на 818 лева.

Титулярът на дебитната карта бил уведомен с текстово съобщение за направеното първо нерегламентирано плащане с картата му и тя била блокирана.

Така разследващите стигнали и до крадлата.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

34

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 15Нормално е при демокрацията момичетата да се продават.Ама сега се продават за пари, а през комунизма се продаваха за един Тоблерон и дезодорант .

33

Анонимен

преди 6 години

Човека е нямало да се обади в полицията, ама тая като е ползвала чуждата карта и сама си го е направила :D Клиента сигурно е женен и ги е прежалил тез 800 кинта

32

100ил

преди 6 години

А на бас че жената е индийка.

fallback