Снимка: Булфото, архив
fallback

Жена загина, след като бе блъсната на пешеходна пътека. Това съобщиха от пресцентъра на Областната дирекция на МВР в Перник.

Инцидентът е станал тази сутрин, около 7 ч. на пътя София - Кюстендил, в района на град Радомир

57- годишната радомирка пресичала шосето на пешеходна пътека, когато била ударена от лек автомобил, шофиран от 45-годишен мъж от Кюстендил. След удара жената починала. Трупът е закаран в Съдебна медицина - Перник за аутопсия.

Водачът на автомобила е тестван за алкохол, като пробата се оказала отрицателна. Започнато е следствено дело и работата по случая продължава. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

13

кк

преди 6 години

Бус е спрял, а въпросният шофьот е тръгнал да го заобикаля. До колкото разбрах е полицай от Кюстендил. Редовно минавам оттам и пътеките са обозначени добре, дори и *** и мигащи знаци.

12

Биб

преди 6 години

Пешаходната пътека е видима 9. Освен това има светещи знаци. И училище до пешаходната пътека истинско чудо е ,че не е дете. За съжаление истината е, че масово шофьори не спират на пешаходната пътека.

11

Сп??нс

преди 6 години

В провинцията където живея много от пътищата минават през селата, както е било преди 100 години, но слагат легнали полицаи преди пешаходните пътеки и светофари , които се активират от пешаходците, няма нужда да прибягваш като партизанин, всеки път като ще пресичаш.

fallback