Снимка: Bulgaria ON AIR

Бащата на Адриан - Тони Златков заяви, че не търси възмездие, а просто иска семейството му да си върне нормалния начин на живот.

Още по темата

Снощи стана ясно, че отвлеченият Адриан Златков е бил изоставен край бензиностанция в Панчарево, София, а след това момчето се качило на стоп. Бил е дезориентиран.

Тони Златков разказа, че в този момент синът му се обажда по телефона и семейството му го прибира от друга бензиностанция в столичния квартал "Горубляне". Момчето е освободено ден след предаване на откупа.

"Предполагам, че целта на похитителите са били пари. Бизнесът ми е чист и почтен", обясни Тони Златков, който е собственик на луксозна автокъща.

Той обясни, че все още не е водил изчерпателен разговор с Адриан, тъй като синът му е изтощен.

"На втория ден похитителите се свързаха с нас, аз водих преговорите с тях. Чрез SMS-и се водеше комуникацията", заяви бащата на Адриан.

Златков потвърди, че откуп е платен, но не пожела да информира каква е сумата. Единствено посочи, че тя е непосилна за семейството, съобщава Bulgaria ON AIR.

"Адриан си почива, все още психолози не са разговаряли с него. Не е бил подлаган на насилие, благодарни сме, че нещата се развиха така", уточни Златков.

Бащата на Адриан също така увери, че не са тормозили сина му, а са се отнасяли добре с него.

"Нямам врагове. Всеки човек би се страхувал. Няма човек, който да преживее този кошмар и да не се страхува", каза още той.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase