86

Анонимен

преди 6 години

Заключение;Всеки свършил парите дръзне да стане наглец.А сега? И кои са те? Всеки!

85

Анонимен

преди 6 години

До76 За гоблено.С какъв бизнес си ти коли части. Навътре си разбираш ги нещата.

84

Анонимен

преди 6 години

До 66"НЕ МОЖАХ ДА РАЗБЕРА СЪОБЩЕНИЕТО НА МВР ЗА ОСВОБОЖДЕНИЕТО НА ПОХИТЕНИЯ. КАКВА Е ТЯХНАТА ЗАСЛУГА"---Ха, сега, де! И аз не разбрах, пък и днесбегето не казва. :)

83

Zlat

преди 6 години

Дано не ти се случва това което преживяхме! А на този "папагал" , не можеш да стъпиш на малкия пръст! А за ояденото синче; можеш само да мечтаеш за толкова добър човек

82

Анонимен

преди 6 години

Това стана като реалити шоу - цирк. Проблема е, че се ангажира огромен държавен ресурс на мвр (платен от нашите данъци) само да се занимава с тоя папагал и ояденото му синче. Защо не хвърлят толкова усилия в борба с безкрайната битова престъпност и ширещата се *** инвазия!? Чудя се колко ли пенсии или средни заплати с 1-3 милиона лв?

81

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен"Пеевски немогат да го отвлекат понеже толкова голям камион не е създаден." ... абе камиони има, ама трябва и кран да карат и бригада с камиона и крана ... беля голяма е!

80

Анонимен

преди 6 години

Gucci Mane feat. E40 - Pablo. Всичко е казано, всичко е вярно.

79

Край

преди 6 години

Особен бизнес са колите от Европа. Всичко можеш да прекараш в такава кола и ако го хванат да дигнеш рамене че не знаеш на кой е.

78

ами

преди 6 години

ето - мафиотите, които станаха богати в беззаконие, сега се оказва,ч е сами страдат от него! Количествените натрупвания водят качествени изменения...

77

Така е

преди 6 години

До Анонимен 79 така е приятел , богатите получават възмездие , ама от комунистите като след 9 Х.

76

Няма проблем

преди 6 години

До Замислен 70 Аз пък си мисля дали зад това отвличане не стоят полицаи , решили да си помогнат на заплатите.

75

Asq

преди 6 години

Как ще е бил непосилен, колите, които продава да не са по 100 лв. А и хора с такъв бизнес имат още поне 1-2 странични бизнеса. Те тези пари са все едно човекът да си беше изряден с данъците през годината, нищо повече. Сега трябва да ги съжаляваме ли? Да се отвори ддартелска сметка за това едва свързващо двата края семейство? Иначе случаят си е гнилата работа, воня се вдига, та не се диша!

74

66

преди 6 години

НЕ МОЖАХ ДА РАЗБЕРА СЪОБЩЕНИЕТО НА МВР ЗА ОСВОБОЖДЕНИЕТО НА ПОХИТЕНИЯ. КАКВА Е ТЯХНАТА ЗАСЛУГА

73

Анонимен

преди 6 години

хич не ми дреме за тоя мутрафон и неговия охранен синковец. да се оправят. както е казал бай *** - имал си бол пари - дал си ги.Вече други негови съдружници разказаха по телевизията що за човек е, тъй че от това което чух даже си мисля, че е нещо като възмездие

72

Я1

преди 6 години

тоя пип преди години купувах кола от Софавто... риташе си работниците , крещеше им като на кучета.. не знам на кви наркотици беше тогава, но бях шокиран... господ гледа..

71

Айде бе ,

преди 6 години

Бойко Ескобар кога ше даде пресконференция искам да чуя и видя как раздава пържоли на полицайте които са работили в извън работно време да образоват тоя младеж за кого да гласува .Да живее Генерала на коката херото ,нелегалните цигари, алкохол и прости туцията ! ОБИЧАМЕ ТЕ ГЕНЕРАЛЕ ТИ СИ НИ ВОДАЧ И СПАСИТЕЛ И ВИНАГИ В СЪРЦАТА . ЗАКЛЕХ СЕ!

70

6767676

преди 6 години

До Анонимен 74Примерно получаваш заплата 1000 лв . , искат ти откуп 5000 лв . , непосилен е за теб , ама започваш да звъниш насам - натам , продаваш нещо , взимаш заем и събираш парите . Това означава " непосилен , но платен "

69

Анонимен

преди 6 години

Лъгал ги е до последно, че нема кинти :D Сега го е страх да не вземат пак да го отвлекат, ако каже, че парите не са ибили проблем

68

Анонимен

преди 6 години

Как така хем непосилен хем е платен? Този сам си противоречи.

67

Анонимен

преди 6 години

Висенето пред камерите задължителна част от "отвличанията" ли е вече?Това е некакво ново "риалити" ли е?