Снимка: Reuters
fallback

Кольо Михайлов Панайотов от Варна е името на мъжа, който изнасили брутално 55-годишна жена посред бял ден в центъра на Варна.

Той е 27-годишен ром, рецидивист, роден в "Маскуда", познат на целия град като Джобния Кольо и Кольо Джуджуто. Това разказват полицейски източници, цитирани от "Телеграф".

Кольо Джуджето е много добър познайник на органите на реда. Благодарение на бързите им действия изнасилвачът бе установен и заловен два дни след жестокото престъпление.

Oще по темата

Изнасилвачът бил намерен и арестуван в общинския приют за бездомници и социално слаби варненци. Операцията минала тихо и никой не разбрал какво се е случило.

Кольо, който е само 160 см и бил наричан Джобния заради дребния си ръст, бил настанен в една от стаите на втория етаж в приюта.

От началото на лятото обаче бил изгонен заради пиянски скандали. Живеел с майка си Мария, съпругът й и брат му Михаил.

От четиримата само съпругът на Мария ходел на работа, а Кольо от време на време се хващал като общ работник на зеленчуковата борса.

"Алкохолик, много агресивен, направо неуправляем. Като се напие, често си проси боя, защото е дребосък, но много се перчи", казват за него от "Максуда", които го познават от малък.

Джобният Кольо не е женен. Описват го като алкохолик и пълен хахо, не се учудвали, че е извършил бруталното престъпление.

От управата на приюта казаха, че още във вторник криминалисти са го търсели със снимка и бил разпознат от служители.

"И след като го изгонихме, идваше от време на време при родителите си. Виждал съм го дори трезвен. Веднага го разпознах по снимката и полицаите го прибраха оттук. Всичко мина тихо и мирно, дори не се разбра, че се извършва арест на рецидивист, обвинен в такова гнусно престъпление", разказа шефът на общинския приют Димитър Енчев.

От ОДМВР – Варна преди това съобщиха, че в хода на разследването са извършени множество разпити и процесуално-следствени действия, докато се стигне до 27-годишния Кольо, регистриран за различни криминални престъпления.

След извършването на престъплението той се укривал при своите близки в общежитието, където бе открит и задържан в полицейски арест за 24 часа.

С постановление на наблюдаващия прокурор вчера бе решено да остане зад решетките за 72 часа. Днес пък състав на Варненския окръжен съд го остави за постоянно в ареста.

Незабавната реакция и настоятелността на полицията при издирването на джобния изнасилвач според близките на Кольо се дължи на факта, че 55-годишната жертва била съдийка или работела във варненския съд.

"Ако наистина е така, не го чака нищо добро", смятат още близките на изнасилвача, цитирани от "Монитор".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

61

Изгърбич Задвратян

преди 6 години

пак се спряха на най-лесния вариант..

60

Анонимен

преди 6 години

Бог забавя, но не забравя!Всяко бате си има бате.Така и съдийката.

59

кольо джуджанката

преди 6 години

Опъвам съдии безплатно.тел. 0887 324 432

fallback