61

Изгърбич Задвратян

преди 6 години

пак се спряха на най-лесния вариант..

60

Анонимен

преди 6 години

Бог забавя, но не забравя!Всяко бате си има бате.Така и съдийката.

59

кольо джуджанката

преди 6 години

Опъвам съдии безплатно.тел. 0887 324 432

58

анонимен

преди 6 години

За такива направо приспиване без компромис

57

Анонимен

преди 6 години

До asvАбсолютно вярно!Чудесен коментар,жалко че няма кой да направи това реално...

56

E

преди 6 години

Дълга статия за някакъв хахо а и други подобни.. тъкмо започвам чета и се отказвам. Нейсе, коментар да има! :)

55

Анонимен

преди 6 години

Ако е била съдийка трябва да го освободят и пуснат първо в съда, после в училищата където учат децата на съдиите

54

Баладжията

преди 6 години

Рецидивист на свобода. Давайте сега БХК-та и други подобни, елате обяснете, че човека не е наред, невменяме е то време на време (когато има нужда, за да се смекчи присъда) и го пуснете човека да продължава да си извършва престъпления! Той вече не веднъж е правил престъпления, явно е опасен, но е на свобода. Значи така трябва да бъде явно!

53

asv

преди 6 години

Тая ако е съдийка да го осъди отново на 1 година, че като излезе да я опъне отново за благодарност!!Не разбирате ли, че такива като тоя *** трябва да бъдатосъждани на по 20 години затвор и там да работят до припадък-дори ако трябва да носят едни и същи камъни на по 100-200 метра!Трябва да бъдат смазвани-а не да ги поим и храним за това, че са убивали, грабили,насилвали и т.н.!!! Освен тва такива да се кастрират-тоя не е нужен на никой, дори на майка си!Давайте му хапчета и ще мисли за рокли!

52

STF

преди 6 години

Жалко е,че съществуват такива индивиди като теб...жалко е ,че дишаш...Дано има Ад,дано такива като теб горят за вечни времена...не съм набожен,но ти пожелавам вечни мъки изчадие такова.

51

===

преди 6 години

Родната милиция ни пази и така докат ни изтрепат или изнасилят гражданите роми на които им плащаме социални, здравни и знам ли кви още осигуровки - абе да е жив и здрав Баце - той от 10 години не е на власт - само минава от тука..........

50

Анонимен

преди 6 години

>добър познайник на органите на реда. Благодарение на бързите им действия изнасилвачът бе установен и заловен два дни след жестокото престъпление.Е ако 2 дни е бързо да се залови един "познайник" може да се досетим на какво ниво работи МиьВеьРеьТу.

49

Жоро

преди 6 години

Чудя се колко престъпления трябва да има един рецидивист за да го опандизят за винаги. Като се замисля, защо трябва да го опандизват, за да го храним ли? Колко много дървета и въжета има в тази държава. Обаче за да стане нещо май трябва да почнем с прокурорите първо.

48

Анонимен

преди 6 години

"Живеел с майка си Мария, съпругът й и брат му Михаил."---Михаил на кого е брат? Както е написано "брат МУ", излиза, че Михаил е брат на съпруга на майка му, т.е. чичо. Ако авторката иска да каже, че Михаил е брат на Колщо, трябва да бъде: " Живеел с майка си Мария, съпругът й и брат СИ Михаил", защото подлогът в изречението е Кольо. Ама, "език мой - враг мой".

47

Учуден

преди 6 години

Неуправляем ли?!С варията у челото един път и ще стане управляем.

46

шматка

преди 6 години

Най готиното е че тази съдийка го е познавала.Казват че го е описала много добре.Глупости.Направо е казалаКолю Джуджето *** опъна.Там под моста.

45

готин

преди 6 години

ееееееее там ще му е гот защото няма къде да ходи и да живее,свикнал е и ще му супер

44

Валерката Симеонов

преди 6 години

Агресивен, неуправляем, и както всички други като него в България - свободен.

43

Анонимен

преди 6 години

ИМАМЕ ВЕЧЕ ИЗНАСИЛЕН СЪДИЯ! ПРЕДНИЯ МЕСЕЦ ПРЕБИТ НОТАРИУС!!!!ТРЯБВА НИ И ЕДИН ПРОКУРОР ДА СИ ПОЛУЧИ ЗАСЛУЖЕНОТО СЕГА ЩОТО ОНОВА, ЧЕ ПРОКУРОРА СИ ПОДАДЕ ОСТАВКАТА СЛЕД УБИЙСТВОТО НА ВИКИ ЗАКЛАНА И НАМУШКАНА МНОГОКРАТНО ЗА КЕФ, ЗАЩОТО ИМАЛО МНОГО СИГНАЛИ СРЕЩУ ОНЯ НО ПРОКУРАТУРАТА ГИ ПОТУЛИЛА!!!!ВСЕКИ МЕСЕЦ ПО ЕДНА ТАКАВА НОВИНА СЪС ЖЕРТВА, НОТАРИУС, СЪДИЯ ИЛИ ПРОКУРОР И БЪЛГАРИЯ ЩЕ СТАНЕ 10 ПЪТИ ПО-ДОБРО МЯСТО ЗА ЖИВЕЕНЕ!

42

Анонимен

преди 6 години

ПАК ДОБРЕ, ЧЕ СИ Е ПАДАЛ ПО ЖЕНИ А НЕ ПО МАЛКИ ДЕЦА!!